Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Stážista Samy začíná v Evropském parlamentu hned po referendu o Brexitu. Co mu chybí ve znalostech, to dohání výmluvností. Ostatně jako všichni kolem. (Česká televize)

Recenze (12)

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Takovéto, když se vám na to nechce dívat pro tu korporátní spoutanost, úřední prostředí a spousty momentů, kdy vidíte postavy makat jako blázen a stejně se jim nepodaří nic prosadit ani změnit... ale místy vás ten jemný humor pobaví tak, že tomu dáte šanci a zjistíte, že seriál je postupně jenom lepší a lepší. "We Brits never say "sorry" when we actually mean it. We only say it when the other one is to fault." ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii jsem ocenil 5-ti hvězdičkami, druhou 4-mi. Celkově za obě ale dávám 5. Nevyjadřuji tím to, jak jsem se u toho nasmál. Tentokrát je to o tom, jaký mi to umožnilo vhled do instituce, pod kterou spadám, ale o které jsem věděl akorát velký kulový. Ne že bych snad měl pocit, že jí teď díky seriálu bůhvíjak rozumím, ale posun tam určitě je. Obohatilo mě to, pobavilo. Je rigole c'était super. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všechno je tady pojmenovaný úplně opačně. Třeba Asociace na ochranu oceánů je lobby rybářů s obrovskejma loděma, co znečišťujou oceány a ryby kosej elektrickým proudem." V Europarlamentu má všechno svou logiku - najde se nesmyslnej problém, řádně se projedná, pozmění se kompromis F, uchlácholí se politickej poradce, sežene se podpora, vyhraje se a pak se celá ta blbost odvolá. A my to s radostí platíme. To jsem tušil i bez tohoto seriálu a proto jsem čekal ostrou satiru. Jenže ona nepřišla. Asi proti ní byli španělští velrybáři zastupovaní německými lobisty. Tak se aspoň s brexitovejch politiků nadělali debilové. Já tedy nemůžu napsat, že by mě to chvílemi nebavilo, ale doufal jsem v mnohem přímočařejší útok na mou bránici. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Chytrá, milá a odpočinková komedie, která bez okolků teše do stereotypů a přece zůstává korektní. Je taky ukázkou pracovních bojů jednoho nováčka na půdě parlamentu v Bruselu, sympatické na něm je také to, že se s ním myslím zvládne do jisté míry identifikovat kdekdo z nás. A jako bonus nás zvládne vzdělat, jak organizace EU funguje. ()

šakal007 

všechny recenze uživatele

Až díky prázdninám jsem se k tomu dostal. Zato jsem celou sérii zkouknul během dvou nocí jediného víkendu. Obvykle se zdráhám dávat nejvyšší hodnocení, tím spíš, když jde jenom o tv seriál - ale Parlament mi přišel skvělý! Vtipný, sarkastický, zábavný. A i když někdy brblám na EU, uvědomil jsem si, že přesně takový sarkasticky podaný pohled na fungování bruselského kolosu instituci vlastně vylepšuje jméno. Všichni jsme na tom stejně (špatně), ať už Němci, Francouzi, Češi nebo Poláci :) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě poprvé v rámci seriálu zazní čeština. V seriálu přitom doposud zaznělo minimum jazyků. (klukluka)

Reklama

Reklama