Reklama

Reklama

Šťastně spolu

  • USA Happily
Trailer 1

Tom (Joel McHale) a Janet (Kerry Bishé) se od sebe ani po čtrnácti letech manželství nedokážou odtrhnout. Když zjistí, že jejich přátelům vadí jejich neustálé projevy náklonnosti, začne zamilovaná dvojice pochybovat o loajalitě svých blízkých. Pak je návštěva záhadného cizince (Stephen Root) uvrhne do existenciální krize, což v této černé romantické komedii vede k mrtvole, spoustě otázek a velmi napjaté dovolené pro páry. (Cinemax)

(více)

Recenze (29)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

BenDavid Grabinski ve svém celovečerním debutu přišel s poměrně originálním a neotřelým námětem, ale zdá se mi, že se pak trochu ztratil v tom, co si s nim vlastně počít. Není to pevně uchopené, to "zajímavé" filmu vlastně tak nějak protéká mezi prsty. Banální rozuzlení spočívající v odhalení neupřímnosti vztahů mezi skupinkou přátel měla už asi miliarda jiných komorních konverzaček, tohle podle mě mohlo a mělo jít vzhledem k chytlavému námětu někam jinam. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

When you try to avoid conflict, you create conflict. Who said that? I don’t´know .. Bruce Lee maybe. Nečekané překvápko a neskutečně zábavný film! Příběh se zaměřuje na zamilovaný pár, kteří jsou spolu 14 let, ale řádí spolu jak na začátku, jejich vztah je jedním slovem dokonalý, ale pro jejich známé nepřirozený, nereálný, Sci-Fi, podivný a považují je pomalu za Marťany! Film nabere pěknou paranoidní atmosféru po příchodu záhadného muže tvrdící zajímavé věci a od téhle chvíle začne vznikat mysteriózní bizár plný otázek, sexu, lží a šokujících odhalení. Hodně mě to bavilo, Kerry Bishé chci okamžitě domů ( To je žena, o které sní každý chlap!) fungoval na mě i černý humor, zahráno je to výtečně, dusná atmosféra se povedla a byť se finále řeší konverzačně byl jsem spokojen i tam.Solidní mysteriózní žánrovka okořeněná řízným černým humorem. 8/10. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Let´s fuck manželský pár je po 14 rokoch manželstva rovnako nažhavený ako na začiatku zamilovanosti. Ich známych táto inakosť, oproti očakávanému vychladnutiu lásky, neskutočne vytáča. A nielen ich. A tak si manželia postupne prejdú hejtovaním zo strany ich známych, vraždou a vo finále kolektívnym očistným priznaním si utajovaných hriechov a nevier medzi spriaznenými pármi. Zopár vtipných konverzačných bonmotov, miestami snová atmosféra, nedovysvetlenie záhad. Tvorcovia pochopili, že zachovanie tajomstva je zaujímavejšie, než doslovné vysvetlenie každého detailu. To sú pozitíva. Celkovo sa ale príbeh z bodu A, prekonajúc jednu vzťahovú búrku a očistu, ocitne na konci opäť v bode A. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Happily" je pre mňa celkom fajné a dobre spracované filmové prekvapenie. Myslím, že záverečná veta: "We need new friends" to absolútne vystihuje vo všetkom. Film využíva všetky dobré aspekty komédie aj thrilleru a vie pracovať so svojim scenárom. Možno by ma potešilo akurát keby sa na konci dočkáme aj nejakých reálnych odpovedí, lebo sú tu určité veci, ktoré nám film nikdy nevysvetlí. Kto je ten záhadný chlapík? Prečo má naša hlavná hrdinka tie snové vízie? Je to všetko len v ich hlavách a sú súčasťou nejakého experimentu? Neviem. A mám pocit, že to film ani nejako nechcel riešiť. Keby toto dali na poriadok, uvažoval by som asi aj o vyššom ratingu. Ale inak som spokojný. Postavy sú väčšinou dobré. Je ich tu pár nevyužitých, ktoré tu možno nemuseli byť a o moc by sme neprišli, no vyhodiť by som ich nevyhodil. Atmosféru to má, rovnako aj skvelý spád. Nudiť som sa pri filme nenudil a dokázal si udržať moju pozornosť od začiatku až do konca. Okrem toho aj atmosféra toho baráku je super. Takže vo výsledku som spokojný a film môžem odporúčať na zhliadnutie. Hodnotenie: B ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Maly bizarni film, ktery se promenuje v horor.Dekonstruuje ocekavanu, jak by mela vypadat komedie/thriler/love story. Ve treti casti se posune chytrym , neocekavanym zpusobem, i kdyz usedle. Ma ale kousave zabavne dialogy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skoro hodinu vie film veľmi dobre udržať divákovu pozornosť, ktorý je očakávaní, čo z toho povstane. Smerom ku koncu sa však už len bezmocne prizerá tomu, akú malú dávku fantázie predviedli tvorcovia tohto počinu. Pointu v podstate nechali len tak ležať, vysvetlenie neprišlo skoro žiadne. Ak toto malo byť zámerom, tak potom režisér naozaj trpí akútnym nedostatkom predstavivosti. Aspoň však že to bolo genderovo, rasovo, farebne i sexuálne vyvážené, to je vraj dnes podstatné, nie to, či natočíte dobrý film. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Satirická vzťahová konverzačná variácia na SAW a THE BOX s výborným hereckým obsadením a slušným soundtrackom. S údernejšou pointou by to bolo za 5, takto za silné 4 experimentálne zelené "vakcíny". (7.5.2021) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vcelku netradiční nápad a šikovné spojení tak trochu scifi motivu, odhalování tajemství a napínavé atmosféry mezi několika páry, které se sejdou v domě, aby si vyříkali nesrovnalosti. První půlka je skvělá a navnazuje diváka do zdánlivého scifi kolotoče a následující dusné kolize, ale ve druhé půli se nic z toho nekoná a film celkem obrací do jiného směru, než bych si původně přál. Finální pointa mi zde chyběla a taky postrádám důvod, proč se tohle všechno dělo, což je obrovská škoda a promarněný potenciál, jelikož karty byly zpočátku rozdány velmi dobře... Well, ještěže potěší alespoň občasný humor, zábavné hláškování a celkový satirický podtón. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zábavná, svěží a zajímavá věcička.. Inu, můj smysl pro divnověci opětovně potvrzen.. Mně se tento snímek zamlouval od prvních minut, ústřední dvojice mi byla nesmírně sympatická, Joel McHale se svým chlapeckým úsměvem a Kerry Bishé s krásnýma očima i tělem, ladilo jim to spolu a fantasticky to mezi nimi jiskřilo.. Mám slabost pro tajemné kufříky, převrácené vnímání, noblesní nadhled i černý humor.. Chtěla jsem dát čtyři solidní hvězdy, ale zdejší hodnocení mě nutí dát za pět.. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle jsme si asi pouštět nemuseli. Nevím, zda to měla být nějaká hlubší sociální sonda do mezilidských vztahů nebo prostě jenom píčovina. Ale klaním se spíše k variantě číslo dva. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně zvláštní film,který svou divností dokáže udržet diváka v napětí co z toho vlastně vyleze,ale jeho pointu sem tak úplně nepobral.Tedy za předpokladu,že tou pointou je zjištění,že všechno není takové jak se jeví navenek.Otázek je tu hodně a odpovědí minimum...60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Navenek film působí originálně, a snad i napínavě. Je to ale upachtěná nuda, bez nějakého konce. Vlastně kromě toho, že mě film ale krutě nebavil, tak sem vlastně nedokázal označit, kdo v tomhe filmu je nejvíc úchyl. Jestli ta věčně prcající dvojice manželů ve středních letech, nebo ty krásný dvojice, který nejenže vypadali jak z časopisu o bizárních lidech naší planety, ale stejně tak vypadali jako někdo, kdo si ani prdel utřít neumí. Nakonec mi z toho vyjde jedině to, že to hovado s polskym jménem asi nikdy nic nenatočí.20%. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podivný slepenec já nevím ani čeho na komedii to není vůbec vtipný (zasmál jsem se tak možná jednou) na thriller to je slabé a přijde mě, že režisér nevěděl ani sám co točil. Přitom zhruba hodina je v pohodě máme tu pár co je 14 let šťastně vdaný každý den mají sex a nehádají se a jiným se to nelíbí jejich kamarádka pořádá jakousi party první je nepozve a pak pozve. Mezitím oni zabijou chlápka a chtějí zjistit kdo ho k nim poslal. Pointa filmu je teda v tom, že dvě lesby zjistí, že jedna z nich spala s jinou ženskou , že ten dokonalý pár zjistí, že manžel spal s tou samou ženskou co ty lesby, že hostitelka je pozvala jen kvůli tomu , aby z nich měla prachy , že jeden chlápek mlátí svou ženskou nerdku, která se na konci naštve a zastřelí ho (absolutně nevěrohodné) a že ta ženská co s těma dvěma spala ví, že je její manžel homosexuál (proč s ním teda je nevíme). Souhlasím, že hlavní herečka je kost, ale mě osobně irituje to její mateřské znaménko v ksichtu, ale proti gustu žádný dišputát. Čekal jsem spíše thriller ve stylu, že někoho zabijou a později odhalí nějaký komplot později se to vyvine v něco ve stylu ´´oživlá mrtvola,, přichází a má s nimi plány, aby to skončilo ve stylu terapie přiznej své hříchy a osvoboď se. 40 procent ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

za mě paráda.Příběh měl znaky komičnosti i když vlastně šlo o život.Přišlo mi to jako kniha z knihovny která má značku pistolky.Odlehčené krimi .Spíš pro ženy.Ale srovnala to famózní statická kamera bez potácejícího se nosiče.Bez filtrů.S propracovanými záběry.Režisér si se scénářem dosti pohrál.V neposlední řadě neokoukaní herci kteří byli opravdu dobří.Za mě platí, že jméno neznamená zaručený úspěch.Dnes už  to vypadá tak, že je vnucovaný.A velký rozpočet ještě nezaručuje úspěch ale zřejmě kupování si recenzí v médiích.Tyhle obyčejné filmy s dobrými herci mě začínají čím dál víc bavit.Je to jako když se přejíte steaku a dáte si s chutí párek v rohlíku.Tečka. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Zanrove Frankensteinove monstrum prevlecene za vztahovku, chvili romcom, chvili sci-fi, chvili dokonce horurek a cele to je podane s, na debutanta, prekvapivou rezijni lehkosti. Bavil jsem se vztahovymi eskapadami a musim rict, ze bych ustredni dvojici taky nenavidel. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama