Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vše začíná na pražském letišti, kam američtí agenti dopravili v želízcích majora Maisnera vyhoštěného ze Spojených států. Vrací se do svého působiště, Střední policejní školy, a to přesto, že byl za svůj "výkon" degradován na poručíka a jeho funkci velitele školy převzal čerstvě povýšený kapitán Hrubec. Maisner se ve škole shledá s bývalými studenty, kteří tu teď vyučují. Všichni jej vítají s nadšením a všichni od něj dostanou nějaký dárek. Zatímco psycholožka Kudláková, kterou přitahují velitelské typy, ztratila o degradovaného Maisnera zájem a vášnivě teď miluje Hrubce, pozornost na něj zaměří Boženka Vinklářová, která se rozešla s cikánem Štefanem a učí teď na škole daktyloskopii. Maisner vypráví, jak v Americe skočil z mrakodrapu, aby se ubránil návrhům Simony Ptáčkové. Také vypráví o tom, že dívku vyhodili v USA od policie. Skutečně Simona nyní provází po Praze americké turisty. Je mezi nimi i podezřelá trojice tvořená uhlazeným Profesorem, jeho tlustou pomocnicí Ofélií a mladý gangster. Maisner však není pronásledován jen ženami, ale také podezřelou trojicí vedenou Profesorem. Chtějí po Maisnerovi počítačový čip, který nevědomky propašoval ze Spojených států. Major však dá pašerákům najevo svůj nezájem, protože z nich má menší strach než z žen a jejich milostných intrik. Jak už to ovšem v podobných komediích bývá, vše směřuje v lavině více či méně bláznivých a vtipných epizod k závěru, ve kterém je major Maisner opět povýšen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, děs, běs, nevkus nejvyššího řádu, horší už může být jenom třetí pokračování, i když nevím, jestli se tady dá o těch třech "dílech" mluvit, které je horší. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a dost. Je to slátanina, pakárna a blbost. A ani Simonka, ani Slavíček ani náměstek s tím nic nenadělají. ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Zkuste si místo mého komentáře představit pravý opak komentáře uživatele lucinkapes. Zajímavé komentáře: Pohrobek, lucinkapes, Weirdman ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jediné, co zůstalo na tomhle paskvilu velké, byly obří melouny Hany Gregorové, jenomže ta teď zhubla díky Chromaslimu, takže nic. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jaroslav Soukup opět posunul hranice nevkusu a udělal z řady diváků infantilní imbecily, jelikož tohle mohl přežít ve zdraví jen vysoce odolný a blbostivzdorný jedinec. Naštěstí jsem neviděl trojku, díky čemuž jsem ještě naživu. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Major Maisner snad už nikdy nezasáhne. Tragická česká variace na téma Jednou dobře podruhé hůře. Po shlédnutí tomu neuvěřite, ale do třetice to je jště ke všemu o trochu horší. Češi občas dokážou zázraky. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Major Maisner opět zasahuje ! Hurá !!! Hurá... Hurá ? Ne milý Soukupe, děkujeme, ale opravdu nikdy více nechceme aby se tato nevýslovně imbecilní variace na Policejní Akademie ještě objevila v našem zorném úhlu. Jinak by to na nás mohlo zanechat i trvalé následky. Maisnere, víš co ? Zdechni a již nikdy více nezasahuj ! S pozdravem tví N@váci. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Tahle dvojka je opravdu výjimečná neskutečnou porcí vpravdě bodavé, řezavé a pichlavé trapnosti, která se nás snáší ze všech neuvěřitelně neuchopitelných vtipů, které mají být většinou přisprostlé, lechtivé či co. Vyvolat tolik zvrácených a přitom tak příjemných emocí se podaří málokterému filmu! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Náhodou je řada tragičtějších komedií a i když se parodie na Policejní akademii příliš nevyvedla, tak já se občas od srdce zasmál :)...... ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

První díl sice byla blbost, ale tohle je taková píčovina, že s odpadem neváhám ani vteřinu. Vzhledem k tomu, že 3. díl má ještě horší hodnocení, tak myslim, že se radši na něj ani dívat nebudu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dvojka je přece jen slabší než jednička, ale pořád dokonale zábavná. Ladislav Potměšil je zase skvělej a stupidní příběh je prostě vtipnej, i když je pravda, že teď je oproti jedničce fakt ultra stupidní, ale pořád lepší než třetí pokračování, kteryý je naprosto o ničem. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Možná to z velké části jede podle šablony prvního dílu, ale místy je to ještě zábavnější. Jen kvůli pár zdejším odborníkům se přeci nebudu stydět za to, že jsem se u toho zasmál. Takže pózy stranou. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Scéna s úchylem rulezzz. Zbytek je jen sled průměrných a podprůměrných scén. Ale dá se to. 40%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Je to blbý film? Ano. Je to trapný film? Ano. Je to jeden z nejhorších filmů? Rozhodně NE. Neříkám, že bych se smál, ale znám mnohem větší cipoviny, hlavně z české produkce. Proto, aby to nějak "vyniklo", dávám 2, i když si to zaslouží jednu. Ale co, pořád si tak říkám, že radši třikrát tohle, než jednou Waterloo. A to myslím zcela vážně. ()

Reklama

Reklama