Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vše začíná na pražském letišti, kam američtí agenti dopravili v želízcích majora Maisnera vyhoštěného ze Spojených států. Vrací se do svého působiště, Střední policejní školy, a to přesto, že byl za svůj "výkon" degradován na poručíka a jeho funkci velitele školy převzal čerstvě povýšený kapitán Hrubec. Maisner se ve škole shledá s bývalými studenty, kteří tu teď vyučují. Všichni jej vítají s nadšením a všichni od něj dostanou nějaký dárek. Zatímco psycholožka Kudláková, kterou přitahují velitelské typy, ztratila o degradovaného Maisnera zájem a vášnivě teď miluje Hrubce, pozornost na něj zaměří Boženka Vinklářová, která se rozešla s cikánem Štefanem a učí teď na škole daktyloskopii. Maisner vypráví, jak v Americe skočil z mrakodrapu, aby se ubránil návrhům Simony Ptáčkové. Také vypráví o tom, že dívku vyhodili v USA od policie. Skutečně Simona nyní provází po Praze americké turisty. Je mezi nimi i podezřelá trojice tvořená uhlazeným Profesorem, jeho tlustou pomocnicí Ofélií a mladý gangster. Maisner však není pronásledován jen ženami, ale také podezřelou trojicí vedenou Profesorem. Chtějí po Maisnerovi počítačový čip, který nevědomky propašoval ze Spojených států. Major však dá pašerákům najevo svůj nezájem, protože z nich má menší strach než z žen a jejich milostných intrik. Jak už to ovšem v podobných komediích bývá, vše směřuje v lavině více či méně bláznivých a vtipných epizod k závěru, ve kterém je major Maisner opět povýšen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

V prvním díle se dalo ocenit "maximálně" pár originálních vtipů které se neustálím opakováním stávají v druhém díle zcela nesnesitelné. A nesnesitelný je vlastně celý druhý díl... - Viděno 3x cca - 0% ()

Rimmer100 

všechny recenze uživatele

Nějak ani jeden díl z Byl jednou jeden polda.. se mi nějak zvlášť nelíbil (V prvním díle jsou alespoň originální gagy) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už je viditelně a hlavně citelně slabší než jednička. Přibylo trapnosti a humoru už tu je opravdu minimálně. Několikrát jsem se u toho zasmál, ale jde vidět, že tvůrci již začínali mlít z posledního. Navíc mi přišlo, že se v některých situacích opakovali a už to prostě nebylo tak vtipné jako minule. Samozřejmě přišli s novou zápletkou, ale Maisner už prostě nebyl tak „okouzlující“ jako minule. Jediný kdo si udržel kvalitu své tuposti, byl Hrubec. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady humor klesl hodně dolů na úkor klasické dvojkovosti. Překvapivě zábavný je tu hlavně Sypal menší změnou povahy jeho role. Synková pořád jede, mě tahle její postava strašně baví. Hrozně mě baví Gregorová (ne vůbec špatný způsob jak zemřít). Krainová tady vypadá a působí až odpudivě. 2.5* ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Film, který nevím, jak přesně ohodnotit. Rozhodoval jsem se mezi dvěmi a třemi hvězdami. Nakonec dávám dvě, ale u tohoto dílu měl režisér skončit. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Občanku a fofrem vole! Nebo mi selže pistole!" Pokračování, které dělá vše stejně jako první díl. Pokud vás nebavila jednička, těžko vás bude bavit dvojka. Major Maisner odjel do Ameriky, protože tam měli bordel a vrací se aby přivezl Americké způsoby zpátky do české Policejní školy. Film opakuje mnoho scén, možná trošku z povinnosti, ale pořád je to stejně zábavné jako prvně. Ladislav Potměšil si svojí roli absolutně užívá a je vidět, že ho to baví. A mě Byl jednou jeden polda a Major Maisner bavil taky. (78 %) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Pravdou je, že úroveň šla v porovnání s prvním dílem malinko dolů. Některé legrácky se opakovaly z jedničky a pan Sypal (coby ženská) mě trochu iritoval :) Nicméně opět jsem zaznamenal na sobě pár širokých úsměvů, které ve mě major Majsner, Kuře či Kudláková vyvolali. Nestydím se za 3 hvězdičky a nebudu jako drtivá většina, která bez rozmyslu hází film do odpadu (28% a 273. nejhorší film je toho důkazem). To dělají jen rádoby intelektuálové, jejichž humor je v uvozovkách na výši. Protože pokud si to přiznáme, tak se člověk na 80 minut příjemně uvolní a dobře pobaví. 65% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Už jen slabý odvar. Trapné kam se podívám. Tentokrát to nezachráníl ani Ladislav potměšil, díky bohu za Krainovou. ()

Reklama

Reklama