Reklama

Reklama

Recenze (7)

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, jeden z těch na kterých jsem vyrostl. Určitě to vidělo u nás víc lidí...kdo si nemůže vzpomenout, nechť jde na youtube a vzpomene si :-) ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

No to mi prozraďte, jak taková volovina může mít 85% a co na ní všichni vidíte tak světoborného?! Vždyť to nemá absolutně žádný děj, ucelený příběh, dokonce ani minimum na sebe navazujících dialogů. Celé je to podáno formou odříkávání hloupých dětinských vtipů a rádoby bubáckých reklam několika strašidly a hororovými bytostmi. A k tomu všemu se uprostřed dílu zpívá, což v seriálech nesnáším. 1 * dávám pouze za plejádu českých dabérů, kteří se sice snaží jak můžou, ale ani tuhle bezduchou blbost nemají šanci zachránit. 15% ()

Opsha 

všechny recenze uživatele

Krásná pitominka, která sedí mému infantilnímu smyslu pro humor i teď. Nejtěžší bylo opravdu ale zjistit původní název - při zadání všech možných derivátů Bubushow jsem nikdy nic nenašel a museli mi poradit až na jednom fóru. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem milovala jako dítě. A plno krásných písniček, které vyšly i samostatně na LP a audiokazetách. Mám je doma a i když jsem dospělá a sama už jsem dvojnásobnou matkou, tak ty písničky si někdy s chutí ráda poslechnu. ()

Reklama

Reklama