Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Policisté chtějí vystěhovat domorodé vesničany a uvolnit tak místo pro novou dálnici. Narazí ale na starou kletbu a armádu britských zombie vojáků. (Netflix)

Recenze (17)

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Námět by nebyl špatný,ale špatně zpracovaný.Hned začátek úplně špatně,když se vše odehrává v hodně velkém šeru,nebo ve tmě.Šetřilo se tím na scénách i na maskách i tricích,protože špatná viditelnost hodně nepovedených a laciných věcí ukryje,takže divák nic nevidí a neměl by tak nic poznat.Tedy za mě ty dvě hvězdy za námět,jinak je to hodně slabé až špatné. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Tak takhle se Indové vypořádávají s dědictvím britského kolonialismu... Ujetá kravina, ne že ne. Není to úplně marný, ale i když máte slušnej rozpočet, nezaručuje to jak vidno kvalitu. A po většinu času má člověk nutkání vlepit hlavním postavám pár facek, za jejich idiotský rozhodnutí. Ale závěr první série si nechal otevřený vrata pro podstatně zajímavější podívanou, tak třeba se to rozjede tím správným směrem. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imdb z 2.500 hodnotení 61%, RT 85% pri 28 hodnoteniach (zrejme členovia štábu a herci) na našej databáze 50%. Čo je viac ako výstižné pretože seriál má ozaj veľmi dobré momenty, ktoré však striedajú tak nezáživné dialógy že to máte chuť vypnúť. 4 epizódy sú pre túto sériu postačujúce, vrcholom bola 1 epizóda a úplný záver, inak to bolo ako na hojdačke. Miestami mi vadila aj tma, ktorá na jednej strane atmosfére pribehu sedela na druhej strane chvíľami nebolo vidieť takmer nič. Zopár efektov stálo ozaj zato tie však zatienilo pár momentov na úrovni masiek na karneval detí vymyslených na poslednú chviľu. A otrasná angličtina tomu tiež nepomohla ale pozerať to v hindštine asi neláka v úvode nikoho. Ale mal som to spraviť, horšie by to určite nebolo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Betaalně vykyblovaná bakeliťárna vo krišna gumách, keré v pandžábskym gerblu vymákli sajtnu zagrébovanéch vikinejch Anglánů, co až tak úplně nezakalili, páč jim do řepy hodil sicnu ňáké prabukál s deseti jazykama, až jim z toho rumplovaly augle. A než ty morgošské myslivny všechny zfutrovali, nechali je nahókat do placu hafo canců a uvařit ze sebe betaalne kokoty. No štígro, že měly ty gumy fedry jak Gándí ze šnyclu a přešla je slina na obvyklé fošnové hmyz. To bych na to ze startu hodil bógnu a razil to směr prdel. Takhle je to jen krén a potróblé s olrajtovým obrazem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Indický seriál „Betaal“ začíná první sezónu celkem dobrům způsobem. Jasně, ani omylem to nemá na korejské „Kingdom“, to prostě nejde, protože ten seriál je ve všem lepší, ale sakra, tohle je Indie, mají trochu jiné hororové standardy, ale tady se opravdu podařilo natočit čtyřdílnou sérii, která místy funguje jako horor naprosto parádně. Tohle bych od Indů rád častěji. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama