Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Major Maisner, svérázný policista a v současné době šéf Interpolu pro "střední Evropu a přilehlé asijské oblasti", nejprve brilantním způsobem dostane v Bangkoku asijské mafiány do blázince a poté se vrací do vlasti, aby se opět ujal svého místa ve Svitavách i v Praze, kde je pobočka Interpolu maskována jako psychiatrická léčebna. Před náměstkem ministra vnitra a kapitánem Hrubcem se však musí nejprve prokázat vytetovaným drakem. Ve skutečnosti totiž nejde o majora Meisnera, ale o jeho dokonalého dvojníka. Pravý major sedí ve vězení v Bangkoku, což zařídil právě náměstek s Hrubcem, kteří se ho chtěli nadobro zbavit. Jenže to neznají nezničitelného českého poldu. Tomu se samozřejmě podaří uprchnout a v přestrojení za asijského zemědělce dorazí do vlasti. Ani on, ani jeho dvojník, nemají o tom druhém nejmenší ponětí, což vede k celé řadě omylů, záměn a nedorozumění. Náměstek s Hrubcem se sice pokusí dvojníka přinutit, aby skutečného Meisnera zabil, ten to však nedokáže. Místo toho zřídí na policejní stanici tajný nevěstinec, kam se mu podaří naverbovat nejen věčně neukojenou psychiatričku Kudlákovou, ale také starostovu ženu. Bláznivé situace a překvapivá odhalení se kupí takovým tempem, že občas ztrácí přehled i sám Meisner. Přesto však dokáže dotáhnout celou záležitost s dvojníkem do absolutně nečekaného a pochopitelně zdárného konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (394)

Shit 

všechny recenze uživatele

neni to tak špatný, sice je to suverene nejhorsi dil ze serie, ale porad je tam vostrej Ladislav Potměšil a kdykoliv se tam objevi tak je to vtipny, ale taky je tam bohuzel nekolik hodne trapnejch scen a dost blba hudba a taky se moc nepovedla dvojice Moravec, Sypal, která tady byla tak jako navíc, narozdíl od jedničky kde byli fakt kruty, ale jinak ty 2* jsou tak aokrat ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Jiřino! Mně se to tady vyvlíklo. Mám to rozpárat?“ Závěrečný díl se už beze studu nese na vlně absolutní trapnosti. O příběhu zde již nelze vůbec hovořit, vše stojí a padá jen na záměně hlavního hrdiny s jeho dvojníkem, což mě nepřišlo vůbec vtipné ani zajímavé. Naprosto nepochopitelné pro mě byly dějové linie se starostou, jeho ženou, bordelem na služebně či ministrem. Těhotný Sypal a šílený Moravec jako Mickey Mouse jsou už jen třešničkou na tomto zkaženém dortíku. ()

Reklama

HateBreeder odpad!

všechny recenze uživatele

98% procentni sracka, kterou chtel Soukup dokazat, ze Cesko je zeme, ktera takovy sracky opravdu umi. Herecke vykony sou tu snad horsi nez samotna rezie - a ta je udesna. Film postrada jakykoliv vtip a nejvic sem se smal kdyz sem videl zaverecny titulky. Potmesil tady stvarnil dvojroli tzn. ze hral dvojity hovno, no a ostatni herci se snazili tohle hovno podporovat, aby lezlo hezky pomalu a my se na nej museli koukat co nejdele. Tento film je nejlepsi ukazkou toho, kam se dnes ceska kinematografie ubira - do stoky. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tyyyjo, to je tu odpadů. No tak to jsem se asi zbláznil, když řeknu, že mě tahle celá séria bavila a každý díl si vysloužil ode mě 4 hvězdičky. Já dokážu pochopit, že někteří to považují za stupiditu, ale nějak nechápu, že se strhla až tak velká nevole vůči této sérii. Neříkám, že jde o něco úžasného, to ani náhodou, ale aby se to pohybovalo mezi nejhoršími filmy všech dob, tak to mi tady něco opravdu nehraje. Možná pád ze 700 metrů do jezera by vám lidi pomohl a třeba byste nebyly jak stádo znepokojených diváků. Těžko říct, ještě, že mi CSFD dovoluje napsat zde i můj názor :-))) ()

Vronsky odpad!

všechny recenze uživatele

Bez nepřivřeného, při vší opatrnosti však raději pevně zavřeného oka kritického pohledu, představuje celá maisnerovská trilogie jasně odpadní záležitost a samé dno českého filmu. Nicméně i se značně sníženou přísností hodnotící bulvy je samotná Potměšilova labutí píseň úsměvná sotva ze dvou promil, chutná jako nastavovaná kaše (3.díl) nastavované kaše (2) lehce podprůměrné taškařice (1) a opakovaná recyklace nejednoho vtipu jen podtrhuje tvůrčí beznaděj. A když vám pak nemilosrdný pan scénarista naservíruje hned dvojitou porci Václava Maisnera s úsměvem připomínajícím spíše zoufalou křeč, hraničí celé veledílo s filmovým zločinem desetiletí. Při vzpomínce na muka, která nekompromisně přicházejí přibližně po slabé půlhodince snímku, nezbývá než doufat, že volný pád správného poldy již tentokrát konečně skončí zlomeným vazem. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Některé scény hrál skutečný dvojník Ladislava Potměšila. (A.MacGyver)
  • Bylo plánováno i čtvrté pokračování oblíbené série, ale režisér Soukup nesehnal potřebné finanční prostředky. (Dawe_Holi)

Reklama

Reklama