Reklama

Reklama

Šest v tom

(seriál)
  • Velká Británie Cold Feet
Velká Británie, (1997–2020), 48 h 19 min (Minutáž: 44–76 min)

Tvůrci:

Mike Bullen

Hrají:

James Nesbitt, John Thomson, Robert Bathurst, Hermione Norris, Fay Ripley, Helen Baxendale, Jacey Salles, Ceallach Spellman, Daisy Edgar-Jones, Jack Harper (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(60)

Obsahy(1)

Lehce komediální, romantický, ale místy také vážný britský seriál navazující na svůj pilotní film Cold Feet zobrazuje hořkosladký život tří párů v Manchesteru přesně takový jaký je, se vším všudy, s láskou, nadšením, smíchem ale i nevěrou, zklamáním a pláčem. Proložený typicky britským humorem představuje divákovi svět obyčejných lidí neobyčejným a poutavým způsobem... (H34D)

(více)

Recenze uživatele kuře.gril k tomuto seriálu (1)

Šest v tom (1997) 

Vlastně je to už nějakých pár let, co jsem tenhle seriál viděla. Ale vždy, když přijde téma na oblíbené seriály, musím zmínit i tenhle. Nepamatuji si moc detaily, ale vím, že se mi strašně líbil ten typický britský humor a hlavně to, že je to celé uvěřitelné. Je fajn, když člověk v seriálu vidí lidi, kteří by ve skutečnosti mohli být jeho sousedé (tedy normálně vypadat a úplně normálně se i chovat, řešit stejné problémy jako divák). Na druhou stranu si pamatuji, jak jsem- hlavně ke konci- chtěla, aby to bylo trochu více idealistické, začalo to být nějak moc smutné... A to jsem neviděla poslední sérii (ale slyšela jsem, co se tam bude dít). Nebo, že bych tu poslední sérii raději vytěsnila z paměti...? Každopádně super seriál! ()

Reklama

Reklama