Reklama

Reklama

Šest v tom

(seriál)
  • Velká Británie Cold Feet
Velká Británie, (1997–2020), 48 h 19 min (Minutáž: 44–76 min)

Tvůrci:

Mike Bullen

Hrají:

James Nesbitt, John Thomson, Robert Bathurst, Hermione Norris, Fay Ripley, Helen Baxendale, Jacey Salles, Ceallach Spellman, Daisy Edgar-Jones, Jack Harper (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(60)

Obsahy(1)

Lehce komediální, romantický, ale místy také vážný britský seriál navazující na svůj pilotní film Cold Feet zobrazuje hořkosladký život tří párů v Manchesteru přesně takový jaký je, se vším všudy, s láskou, nadšením, smíchem ale i nevěrou, zklamáním a pláčem. Proložený typicky britským humorem představuje divákovi svět obyčejných lidí neobyčejným a poutavým způsobem... (H34D)

(více)

Recenze uživatele H34D k tomuto seriálu (2)

Šest v tom (1997) 

Konečně seriál, který je SKUTEČNĚ ze života, nezobrazuje žádné mladé, bohaté, úspěšné a krásné lidi (tedy v rámci možností, Helen Baxendale je krásná), nýbrž skutečně "pouze" průměrné páry středního věku s obyčejnými životy, jaké můžeme zažít i my. Co však ale není průměrné je provedení, tedy prezentace těchto životů, něco tak pravdivého, milého a sympatického se jen tak nevidí... Zpočátku hodně vtipný, ke konci zase hořký a silně emotivní (předposlední díl mě fakt dostal), ale vždy skvělý! 9/10 ()

Pilot (1997) (S01E01) 

Nevím, proč se první díl hodnotí zvlášť, možná proto, že je 5 minut delší (joke), ale každopádně je to znamení, že se blíží jeden z nejlepších pořadů dnešní doby, resp. doby před několika lety :) - seriál, který je tak reálný a věrohodný, že ani nepoznáte, že je hraný. PS: Pohled na nahého, zpívajícího Adama s růží v prdeli je prostě nezapomenutelný, dokázali byste to pro svou lásku udělat taky? 9/10 ()

Reklama

Reklama