Reklama

Reklama

VOD (1)

Ostreľovač špeciálnej jednotky Brandon Beckett (Chad Michael Collins) je hlavným podozrivým z vraždy prominentného zahraničného politika v predvečer podpisu významnej obchodnej dohody s USA. Beckett sa po tom, čo tesne unikne smrti a uvedomí si, že vo vláde zrejme pôsobí nebezpečný zradca, spojí s jedinou osobou, ktorej môže dôverovať, so svojím otcom, legendárnym sniperom, seržantom Thomasom Beckettom (Tom Berenger). Obaja Beckettovia sú na úteku pred CIA, ruskými žoldniermi a nájomnou vrahyňou vycvičenou v Jakuze, ktorá svojimi ostreľovačskými schopnosťami zdatne konkuruje obom legendárnym sniperom. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ano, je to C-ckovy akcak, a ano, uz prva prestrelka ukazuje slaby strih (strely v sedadle). Ocakavajuc jednoduchu zabavu, pri ktorej sa da "vypnut" som si len zlahka uvedomoval klasicky scenar 10tok podobnych filmov. Cim to je, ze zaporakom, najomnym vrahom a inym zivlom tvorcovia v tychto filmoch urcuju vizual, make-up a jednanie komixovych postaviciek? Je to smiesne a lacne. Film som uz dopozeral len z dovodu toho, aby som sa nechal prekvapit poctom haluzi, ktore je schopny este do neho dostat. Ale ano, za seriu "snajperskych filmov" v podani uz teraz 71-rocneho Berengera chapem jeho nasadenie a moznu nostalgiu niektorych divakov. Za tuto, tentokrat jeho vedlajsiu rolu, hviezda naviac. Len pre unavenych, mladych, ci nenarocnych divakov. Inak neodporucam ani na zabitie nudy. Sem-tam to naozaj bolelo a urcite sa tu sem-tam ukaze i odpad divaka, co nevie, "kam vkrocil". :) ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl obyčejnej ale fakt zábavnej film ... Sajaka Akimoto naprosto skvělá ... v zahlcení aktuálních "korektních" kravin fakt konečně nějaká vzpruha ... asi se musím poohlížet po starších filmech ... ty nový totiž stojej za pendrek ... točej samý shity ... ()

Geronimo7 

všechny recenze uživatele

Už to nevypadalo, že by se tato série mohla vytáhnout, leč budu očividně jeden z mála, ne-li jediný, koho tento díl nadchnul oproti předchozím dílům. Sice i předchozí díly byly dobré, ovšem postrádaly nějakou hloubku, originalitu, nepřinášely nic nového. Tento už měl trochu jiný námět a povedlo se. Navíc se mi líbilo, že do tohoto dílu přidali Japonku, jelikož je to má oblíbená asijská kultura ♥ sice tu je dost vážná, ostatně jako většinou Japonci jsou ve filmech aniž by se museli extra snažit, ale v reálu je to moc krásná slečna ♥ Jsem rád, jak to dopadlo, jen jsem čekal větší souboj s chlápkem z Vancouveru a Brandenem před finálem - jsou to silní chlapi, jen jeden má přes dva metry :D ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[63%] Neuvěřitelné, už 8. díl téhle relativně slabé série. Sem tam se povede tak nějak průměrný díl. Tohle je naštěstí snad i mírný nadprůměr, který neurazí a chvílemi i potěší. S tímto béčkem jsem opravdu neměl žádný velký problém. Spád to mělo, oba Beckettové jak syn tak otec mě bavili a ani ta AKCE nebyla k zahození. Vlastně tu máme tři akční sekvence, rozdělené na určité části. Nejvíc mě bavila ta na začátku, kdy mladý Beckett uniká ze zadrženého vozu. Ve finále je tu už trochu rozklepaná kamera při jednom souboji, ale furt to bylo ještě ok. Dějově je to přímočaré a krom hlavních dvou herců mě tu nikdo už moc nezaujme, včetně hudby, která tu snad ani není. Jinak s tím problém nemám, uteklo mi to celkem rychle. V dnešní době se točí horší videofilmy viz současný král sraček Bruce Willis. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama