Reklama

Reklama

UFC 249: Khabib vs. Ferguson

(pořad)
  • USA UFC 249: Ferguson vs. Gaethje
všechny plakáty
Sportovní
USA, 2020

Účinkují:

Joe Rogan

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 9. května 2020 ve VyStar Veterans Memorial Arena (Jacksonville, Florida). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Greg Hardy vs. Yorgan De Castro
2) Calvin Kattar vs. Jeremy Stephens
3) Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik
4) Henry Cejudo (c) vs. Dominick Cruz (UFC Bantamweight Championship)
5) Justin Gaethje vs. Tony Ferguson (Interim UFC Lightweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Skvely turnaj plny paradnich zapasu od early prelims, prelims az k main card. Nebyl tu zadny slaby zapas a cele to bylo korunovane brutalni bitkou Gaethje Ferguson, nejlepsim zapasem za docela dlouhou dobu. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Dva mesice cekani se vyplatily. Solidni turnaj s naprosto uzasnym hlavnim zapasem. Na ten nikdy nezapomenu, Justin Gaethje konecne predvedl maximalne koncentrovany vykon a v kombinaci s jeho zeleznymi granaty provedl Fergusona temnotou. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

První turnaj po koronavirové pauze a nádherně zasytil hlad po tvrdých výměnách spocených chlapů v kleci. Bonbónky turnaje Luque-Price, Pettis-Cowboy, Stephens-Kattar, vymazaný Rozenštrůk i s gůglem :D, další rychlovka zloprcka a konečně nekonečný příběh zápasu, který asi nikdy nedostanem. Ferguson nezvládl prozatimní titulák s perfektně tvrdým Justinem. :) ()

Zajímavosti (2)

  • Tony Ferguson si připsal první prohru po osmi letech. Naposledy byl poražen 5. 5. 2012. (figgo jr.)
  • V hlavním zápase večera měl původně obhajovat svůj titul Khabib Nurmagomedov, ale kvůli vypuknutí pandemie covidu-19 a uzavření hranic byl nahrazen Justinem Gaethjem. (figgo jr.)

Reklama

Reklama