Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (61)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že se dobrý námět kolonizace Marsu dá tak regulérně posrat. Ono už poslat do vesmíru partičku, která má víc nevyřčených a nevyjasněných problémů, než hezkých momentů absolutního sladění, je více než extrémní. Navíc aby to jako autoři řádně natáhli, tak tomu tvůrci flashbacky hlavních postav úplně nepomohli. Ve výsledku to působí, že kdyby do vesmíru poslali opice, tak udělají líp. Nekoukalo se mi na to hezky, jediný opravdu pěkný moment celého desetidílného seriálu je závěr desátého dílu. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Pěkně se zde prolnula všechna současná témata lidstva na pozadí cesty do Vesmíru - kolonizace dalších planet, emancipace žen, homosexualita, náboženství, nechyběly všechny velmoce, vozíčkáři, otázka black and white, vztahy. Líbilo se mi pěkně pojaté téma mladistvých, kteří nevysedávali u PC a na mobilech, normálně se dokázali bavit, řešili si své vnitřní bolístky a konečně to nebylo jen o postelových scénách. Moc hezky zpracované až na 10 díl, který skončil aniž bych mrkla, trochu mi to přišlo jako The Lost, vhledy do minulosti a současnost. ()

Reklama

cernakus 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Snaží se to být puristickým sci-fi, ale moc to nefunguje. Posádka na sračky více, nežli skvadra z BH90210. Problémy a překážky zcela absurdní. Jejich řešení pak zcela hloupé. Rozpočet pak typicky netflixovsky nízký. je tam méně buzerantů, nežli je pro netflix běžné, ale dorovnávají to kriplové, ať už fyzičtí nebo mentální (je tam fakt holka s downem). Jako největší slabinu považuji linky mimo vesmír nebo vesmírné centrum. Zabírají dobrou polovinu stopáže a jsou zcela irelevantní pro hlavní děj. Dal jsem dvě hvězdy, ale ve skutečnosti to je na 30%. Hlavně za obstojné herecké výkony posádky a geniálního inženrského kripla na Zemi. ()

Han_Quintet odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná píčovina(omlouvám se ale vhodnější slovo prostě neexistuje), jako film by to fungovalo suprově, jako seriál, kde v každém díle kňůčí austronauti a rodiny na zemi nad odloučením, je neuvěřitelně iritující záležitost. Nářky, fňukání, nářky, fňukání, takhle je to díl za dílem a to ještě mají takový luxus že jim z austronauti z mobilů volajří přímo domů( :D ), každopádně teď už se konečně dostávám přes tu nudu dále a už jsou v bodu kdy jim nebudou moci volat(HURÁ), ale mám prostě jen obavu, že se kňourání a fňukání přesune na emailovou korespondenci :D Zatím upřímný ODPAD --dodatek-- Měl jsem pravdu, mé obavy se plně naplnili fňukání pokračovalo po mailech až do konce. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička narušených jedinců putuje na Mars. Podle toho to taky vypadá. Bezpohlavní černoch, lesbická Čínanka, slepý a frustrovaný ruský důchodce, nekompetetní velitelka s permanentním PMS a traumatizovaný Ind. Na Zemi se to hemží kriply, uplakanými adolescenty a neschopnou NASA . Tak s chutí do toho. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama