Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emmino chování vyvolá obavy, Kwesi a Lu se snaží rozluštit záhadu s rostlinou a Lex udělá ukvapené rozhodnutí, které má dalekosáhlé následky. (Netflix)

Recenze (3)

lemonova odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už chápem, prečo Malarkey povedal, že poslať na túto vesmírnu výpravu opice, dopadlo by to lepšie. Doslova všetci sa správajú ako totálni idioti a iba zázrakom by výprava zložená z takejto posádky prežila cestu tam a späť. Na čele s hlavnou hrdinkou, ktorú všetci neustále ubezpečujú, ako jej veria a ktorá robí najväčšie stupídnosti zo všetkých. Neskutočné voľačo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašná Ulice. Jediný výpravnější prvek ve vesmíru s chybějící vodou je trochu rozumnému divákovi jasný asi od třetí minuty. Potom už jen šaškování členů rodiny na Zemi. A kdybych seriál nesledoval s manželkou, skončil bych s ním hned po psaní na kosmickou loď po nehodě. To se vážně hodí jen do tuctových dílů Ulice a ne do rádoby něčím zajímavého scifi. Jedinou útěchou mi byla scéna s nástupem do stíhačky. ta jediná měla koukatelné parametry. ()

Reklama

BroDan270

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže na to, aby pán botanik vytvoril na Marse záhradu, mu stačí jedna rastlina. Potrebujú šetriť vodou, tak miesto toho, aby uchoval z každého druhu aspoň 1 ks, nechá vyschnúť všetky. Zvláštne však je, ako v minulých dieloch prezentovali, že rastline stačí kúsok vody aby prežila, veliteľka misie je ale na pokraji dehydratácie, lebo sa o svoju vodu podelila s jednom miniatúrnou rastlinkou. Help me. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama