Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Emma Green musí opustit svého manžela a dospívající dceru, aby mohla velet mezinárodní posádce při zrádné misi na Mars. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (61)

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Partička narušených jedinců putuje na Mars. Podle toho to taky vypadá. Bezpohlavní černoch, lesbická Čínanka, slepý a frustrovaný ruský důchodce, nekompetetní velitelka s permanentním PMS a traumatizovaný Ind. Na Zemi se to hemží kriply, uplakanými adolescenty a neschopnou NASA . Tak s chutí do toho. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to cílené spíše na ženské publikum. Řeší se pořád jen stýskání po domově, vztahy s rodinou a vztahy jednotlivých členů posádky. Technický aspekt první mise na Mars se neřeší v podstatě vůbec. A když už dojde na nějaký technický problém, který musí posádka vyřešit, je to extrémně nerealistická hollywoodská dramatizace, kdy celá věc je totální nesmysl, který by při reálné misi nikdy nenastal. NASA ani astronauti obecně totiž nejsou zdaleka tak neschopní, jak je seriál vykresluje. Fakt jsem dost trpěl, když se mi seriál snažil nakukat, že NASA asi nikdy neslyšela o důležitosti několikanásobné redundance klíčových systémů nebo že by byla ochotná navrhnout misi tak retardovaně, že životně důležité zásoby by nebyly připraveny na Marsu už před startem posádky. Stejně tak jsem kroutil očima nad zbytečně kaskadérskými řešeními určitých problémů, neprofesionálním počínání některých členů posádky nebo třeba jejich neschopnost vyvrtat díru na správném místě... Pokud hledáte realističtější pojetí podobné tematiky, zkuste třeba For All Mankind nebo film Europa Report. ()

Reklama

cernakus 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Snaží se to být puristickým sci-fi, ale moc to nefunguje. Posádka na sračky více, nežli skvadra z BH90210. Problémy a překážky zcela absurdní. Jejich řešení pak zcela hloupé. Rozpočet pak typicky netflixovsky nízký. je tam méně buzerantů, nežli je pro netflix běžné, ale dorovnávají to kriplové, ať už fyzičtí nebo mentální (je tam fakt holka s downem). Jako největší slabinu považuji linky mimo vesmír nebo vesmírné centrum. Zabírají dobrou polovinu stopáže a jsou zcela irelevantní pro hlavní děj. Dal jsem dvě hvězdy, ale ve skutečnosti to je na 30%. Hlavně za obstojné herecké výkony posádky a geniálního inženrského kripla na Zemi. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokázala by som odpustiť, že hoci sa na scenári podieľalo šesť hláv, nejde o žiaden scenáristický skvost, dokonca som schopná prehltnúť aj všadeprítomné kvóty, bez ktorých už zrejme žiaden súčasný seriál nedostane razítko na povolenie do mediálneho éteru. Čo však nedokážem odpustiť, je fakt, že seriál o ceste do vesmíru dokáže byť tak neskutočne nudný. Rozmýšľam, načo si tvorcovia vlastne dávali tú námahu točiť seriál o misii na Mars, na ktorej je hlavnou náplňou práce telefonovanie domov??? Aktualizácia: po štvrtej časti pre mňa prakticky nepozerateľné. ()

Gamebler odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju vesmírnou tématiku. Nejspíš proto jsem to vydržel celé. Bohužel jsem byl akorát počas celého seriálu neuvěřitelně nasranej. Nechápu jak mohli na tak důležitou misi vybrat tu nejvíc psychicky nestabilní posádku co se našla. Zároveň tam po nekolikaletem treninku spolu na té lodi akorát snaží snad až schválně vzajemně nasírat a ojebávat. Drama příjde hrozně umělý. Charaktery radikálně zmení osobnost kvuli tomu aby se mohly hádat celou epizody s nekym a další epizodu jsou zas ti nejmoudřejší když sledují jak se jiný 2 členové posádky hadaj. O te casti ktera byla na zemi radši nemluvim to už vubec nemám slov a často jsem skipoval. Celej serial vubec nedává smysl a je mi líto že odpad jako tento seriál vyšel na svět. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama