Reklama

Reklama

Manželský pětiboj

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Československo, 1986, 68 min

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, kde čtyři manželské dvojice soupeří v pěti disciplínách. Pořad moderuje Zdeněk Junák. (Česká televize)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Brněnské studio ČST a jeho soutěžní pořady byly vždycky trochu jiné... Téma je samozřejmě atraktivní, nicméně provedení je čistě lokální a ve srovnání s Prahou zastaralé. To platí o dílu, který moderoval Zdeněk Junák (1988), starší díl moderovaný Pavlem Lukešem (1986) připomíná alespoň tehdejší průměr, snad i proto, že se mezi porotci objevil Slávek Šimek a vystoupil s Krampoulem v aktualizované scénce, která jinak prošla Zajícem v pytli (na místě Krampoula byla Kluková a pointa vyzněla přeci jenom trochu jinak). ČT zatím reprízovala jen dva náhodné díly, letitá poptávka pořád patří hostování Ivety Bartošové (tehdy na vrcholu s písněmi Útoč láskou, Tichá píseň a Šeptejme). Pokud reprízovat, tak snad celou soutěž, tyhle střípky jen generují zmatky v databázích a diváckých zážitcích. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tady zub času zapracoval, tehdy se na to asi dívat dalo, ale po letech mi to připadalo táhlé a nudné. On asi málokterý z těch starých soutěžních pořadů dnes obstojí. Snad Videostop, který je postavený hlavně na veselých filmových ukázkách. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama