Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

CiPR 

všechny recenze uživatele

Tak asi se koukám na jiný film, nebo opravdu nevím. Jak někdo nemůže mít rád tento snímek, vždyť je zábavný, legrační a rozhodně se při něm člověk nenudí. Sypal jako agent "007" Vašek Hruška, trouba, který je nejlepším agentem České republiky, odmítá telefonáty světoznámého agenta Jamese Bonda, je povolán aby našel fotky systému Dagmara, do hotelu Srní na Šumavě, kde zrovna probíhá seznamka. Asi se opravdu dívám na jiný film, jelikož odpad! mi zde opravdu ani trochu nesedí, rád se na tento film znovu podívám. Proto 80%. ()

Phoppy odpad!

všechny recenze uživatele

No mé pocity u tohoto filmu ( a to jsem ho nedokoukal do konce - díky bohu ) byly velmi smíšené přičemž nejvíce převládal můj dávicí reflex...ani nevím do jakého filmového žanru bych toto " dílo " zařadil...vzdáleně se to možná podobá parodii nicméně toto slovo spíše vystihuje samotné herce...no a když se k tomu přidá takový " originální " režisér jakým je pan Soukup pak vznikne dío skutečně jedinečné... ()

Reklama

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokazete si predstvit ODPAD!? Tento film bude predcit vsechny vase predstavy! Vsechno od zapletky, pres dialogy az po pitome se pitvorici lidi na platne/obrazovce (nikdy vic herci) je naprosto otresne. Reknete mi nekdo, proc se u nas davaji penize na natoceni takovychhle sr*ek? Pane Soukupe, videt vas, utrhnu vam a hlavu a nacpu vam ji do zadku, abych vas usetril trapeni pri pripadnem dalsim sledovani vaseho "dila". ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Zač nás pánbů trestá!!! Co je moc, to je moc, ale toto už je přespříliš!!! Jaroslav Soukup překročil veškeré překročitelné hranice a co nepřekonal v sérii Byl jednou jeden polda, hravě "přeskočil" tímto paskvilem. Navrhuju obnovení trestu smrti, protože tohle je naprosto cílené sadistické týrání diváků! Přičtěte k hnusu trapnost, znásobte svinstvem, umocněte debilitou a asi tak na 1/10 cesty se přiblížíte výsledku, jehož Soukup dosáhl. Petra Martincová je jako herečka asi stejně dobrá, jako jsem já dobrý v dobývání jiných galaxií. Jinými slovy je nulová, tragická, zoufalá, a pokud se jí divák chvílemi směje, pak jen z výše uvedených důvodů - ona prostě NEUMÍ hrát!! Ostatní herci, kteří se zúčastnili této "komedie plné hrůz", představují opravdové panoptikum, a to v tom nejhorším slova smyslu. Navíc u mě klesli (ba přímo spadli) nejen jako umělci, ale i jako lidské bytosti, protože vzít roli v blábolu jen proto, že za ni dostanu peníze, to bych se musel sám před sebou propadnout hanbou (a hanba by mě pak až do konce života fackovala). Obzvlášť je mi to líto u paní Havelkové, kterou jsem dlouho uznával. Až dosud. No, nebudu se už v těch sračkách (omlouvám se za ten výraz, ale prostě mě nic mírnějšího nenapadlo) déle pitvat, ostatně hodnocení ostatních hovoří také za vše. Ale jen jako příklad - za všechny "vtipné" hlášky jmenuju tuhle: "Už jste někdy rodila? Jaké to je?" "To nic není. Je to jako... jít do kina." Vězte, že pokud jdete do kina na film, jako je tenhle, tak je proti tomu (a ať mi ženy odpustí) porod naprostá brnkačka. Protože ten porod se v drtivé většině případů dá přežít. Ale většina podobných filmů se prostě přežít nedá. Ještěže jsem imunní proti blbosti!!! Btw.: 40% od Cinemy - za co, proboha, za co?! Za vytrvalost v natáčení hovadin?! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se bránil hodnotit tento film, protože mám z něho dost rozporuplné pocity a přitom se ten film nedá odepsat. Možná to všechno na papíře vypadalo líp, než se to zrealizovalo. Nemusí to přece dosahovat sofistikovaných výšin a podávat si to ruce s každou intelektuálně podávanou zábavou, ale mně přijde, že filmu chybí zásadní ingredience - vtip, respektive dobrý vtip. Nedá se napsat, že by ve filmu nebyl, ale ten, na koho měl být největší spoleh, Jaroslav Sypal, zkrátka film neutáhne a drží se při zdi. Jen asi ve dvou scénách to rozbalil velmi vtipně, ale pak zase útlum. Překonal ho ve vedlejší roli ministra zesnulý Václav Mareš a pár herců se blýskne snahou to komediálně posunout dopředu, ale crazy komedie z toho rozhodně nevyšla a ne taková, jakou tvůrci zamýšleli. To, co mělo být vtipné, není ani trapné, ale spíše ukázkově nevtipné. A hned je vidět snaha, že když tenhle vtip diváka nepobavil, není důvod truchlit a o pár filmových políček to přijde. Jenže nepřijde. Vtipů je co by na jedné ruce spočítal a tím to hasne. Soukup už od té doby natočil jen televizní film a on se nikdy netajil tím, že práci pro televizi bude vehementně vždy odmítat. Jenže teď je za ni rád, a u diváků ztratil svůj kredit nezdolného matadora filmového plátna minulého století. Osobně bych mu přál návrat na plátna kin s nějakým opravdu zábavným a záživným filmem, který uměl vždy perfektně p(r)odat. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama