Reklama

Reklama

Sex/Život - Série 1 (2021) (série)


Hlava plná velkoměsta (S01E03)

(epizoda)
  • USA Empire State of Mind

VOD (1)

Obsahy(1)

Cooper se rozhodne omrknout konkurenci a u Billie si dál podávají dveře euforie z milostného splynutí se zdrcující sklíčeností, které provázely celý její vztah s Bradem. (Netflix)

Recenze (3)

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Cooper se rozhodne omrknout konkurenci..." No, to si ji teda vážně omrknul. Nic moc zajímavého se tam naděje a jediné, co jsem si z toho vzala, je to, že Brad je vážně debil. Billie by si mohla taky zklidnit hormony. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to malebná pohádka pro milovníky lehké erotiky zasazená do kulis “běžného života” mladé americké rodiny. Vadí mi na tom (hodně) jedna jediná věc: že jako kojící matka glgá po nocích tu vodku. Tohle je hrozná minela. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím žádné zajímavé poselství, jen povrchní vztahové plácání a zvláštní reakce v nejrůznějších situacích. Třeba hned v úvodu epizody, kdy si manžel hlavní hrdinky Cooper znovu přečte její hříšný deník a u toho uprostřed kuchyně… (no, asi tušíte). A ona ve stejném notebooku ponechává i intimní videa s dotyčným hřebcem. Navíc si manžel zajde samce Brada, který se s jeho ženou už před dlouhými osmi lety rozešel, omrknout do posilovny (a vzápětí do sprchy). Do toho tvůrci neustále cpou flashbacky s „návykovým“ sexem a vrací se do současnosti s nepovedenými pokusy Coopera o něco podobně cool. A když už si můžeme myslet (přeci jenom jde o třetí epizodu), že se Billie „někam“ posunula, tak mrkne na live sex nejlepší kamarádky s výše uvedeným samcem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Sarah Shahi dostala otázku, že či ako partnerka Demosa môže potvrdiť, že v epizóde 3 prvej série, kedy sa objavil nahý spredu, išlo o jeho výbavu a nie o protetický penis. Shahi na túto otázku odmietla odpovedať: "Nie je na mne, aby som o tom rozprávala. Správna dáma nehovorí o týchto veciach a takisto ani správny gentleman, takže..." Rovnakú otázku odmietla komentovať aj Stacy Rukeyser. (Arsenal83)

Reklama

Reklama