Reklama

Reklama

Sex/Život - Série 1 (2021) (série)


Manželky jsou v Connecticutu (S01E01)

(epizoda)
  • USA The Wives Are in Connecticut

VOD (1)

Obsahy(1)

Billie trápí, že se z jejího manželství vytrácí vášeň, a tak se upne na svůj deník plný fantazií o divokých milostných hrátkách s bývalým přítelem Bradem. (Netflix)

Recenze (3)

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že nejsem cílovka. Pro vdané ženy, které jsou znuděné stereotypním manželstvím, mi to přijde jako dobrá podívaná, protože se pravděpodobně budou moct v některých ohledech s hlavní hrdinkou ztotožnit. Billie jako osoba není zrovna můj šálek čaje, ale chápu její chování. Je vidět, že se snažila, ale je těžké myšlenkami nezabruslit jinam, když člověk nedostává nic zpátky. Uvidím, jak se můj názor vyvine po dalších epizodách. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některý mozkový pochody “hlavní hrdinky” jsou krapet, ale i krapet víc uhozený- viz. průpovídka pod úvodními titulky, že se při sexu dokáže báječně uvolnit navzdory tomu, že ho provozuje s cizím člověkem. S tatínkem nebo s bráchou by se asi dokázala uvolnit ještě dvakrát tolik. Zjevně to taky točili ještě před vypuknutím energetické krize. Když napochodují k pašíkovi domů, tak má pro strýčka příhodu rozsvícených všech 187 svítidel, včetně plynových teplometů kolem střešního bazénu. Tomu říkám vždy připraven. Nebude to bůhvíco, ale minimálně na tu holku a interiér jeho skromnýho staromládeneckýho bytu 30+8 se hezky dívá. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hromada sexu a kojení. A překvapivě žádné bičíky. Vypnout mozek se dá i při jiných činnostech, někdo ale může zkusit seriál o tom, kterak se brunetka Billie, atraktivní matka dvou malých dětí, neustále vrací do vzpomínek, kdy jí jistý hošan zlomil srdce: ale kromě toho i přivedl do nespočtu orgasmů, kdy z ní opakovaně strhával šaty i veškeré zábrany. Tahle další skrz naskrz průměrná vlaštovka Netflixu měla asi nespokojené ženy naladit k tomu, aby v duchu 50 Shades či 365 Days vyrazily za zážitky na pláž, na bar, na přebor v králičí hopu. Kromě výrazných bradavek Sarah Shahi je to ale zatím o jalových situacích i zjištění, že ženské celá staletí lžou: časté noční vstávání kvůli kojení v žádnou únavu nevyústí. Billie (mimochodem s titulem z psychologie) si poté totiž nalije do hrnku něco ostřejšího a má energii na rozdávání. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama