Reklama

Reklama

Sex/Život - Série 1 (2021) (série)


O půlnoci v metru (S01E02)

(epizoda)
  • USA Down in the Tube Station at Midnight

VOD (1)

Obsahy(1)

Citová bouře, kterou Billie prožívá během dne, nakonec vyvrcholí napínavým dobrodružstvím. Cooper se totiž pokusí znova zažehnout jiskru vášně v jejich vztahu. (Netflix)

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kýč a umělost. Tak jsme minule tak nějak pochopili (a nebylo to vůbec obtížné), že poté, co na atraktivní matku dvou malých dětí útočí přetlak vášnivých snů, začne o všem psát v domnění, že se jí uleví. Jenže čím víc o bývalém nabíječi píše, tím víc po něm touží. A co scénáristka nechtěla, „žhavé“ řádky si v notebooku přečte její manžel. A výsledek? Koupí jí nové šaty, osouloží ji v bazénu na cizím pozemku a ač mají doma dvě malé děti, „zodpovědně“ prolétnou křižovatkou na červenou s policejním autem v zádech. Pokud to má být postavené na adrenalinu ve vztahu versus stabilita ve vztahu, tak tvůrce docela lituju. Zatím žádné zajímavé poselství, jen povrchní plácání o vztazích a zvláštní reakce v nejrůznějších situacích. Třeba když se flashbackem vrátíme k přednášející zadumané psycholožce Billie o monogamii: její odborná slova zní vznešeně, ale zoufale nedávají smysl. A o tom to celé je. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden sexouš se jmenuje Cooper, druhej Brad a světe div se, jeden reálnej sekáč se jmenuje Bradley Cooper. A ten by té holce slušel nejvíc, protože ten Brad je na ni moc vysokej a Cooper je na ni moc sladkej. Tohle je Sex ve městě i se sexem, poměrně vysokýmu procentu diváků by se to mohlo líbit. ()

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhém díle jsem zmatená, co ta Billie vlastně ještě pořád chce. Její manžel je úžasný, ale pokud to ona chce zahodit pro nějakého blonďatého „fuckboye", tak ať. Začíná být čím dál tím víc těžší s ní soucítit a to ani nemluvím o tom, že se nechala zatáhnout do kolejí, kde mohli klidně oba chcípnout. Po vizuální stránce to ale bylo moc hezky natočené. ()

Reklama

Reklama