Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Co může vzniknout, když se po revoluci sejdou v jednom filmu taková herecká esa, jako je Sagvan Tofi, Simona Krainová nebo Veŕonika Žilková? Hmmmm, ááááno - ODPAD. Brůůůůůůůůůůůklyn, Brůůůůůůůůklyn Poznámečka: koukal jsem na youtube na kousky z tohohle filmu a došel jsem k tomu, že jsem k tomuhle dílu byl zbytečně příkrý. Tak jsem přidal hvězdičku a teď je to fér. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak je to pohodová oddechovka a na nic si nehraje. Jen zápletka je prostě až přespříliš jednoduchá a divná. Nastražené drogy? Ale no tak. Jako trest pobyt mezi prasaty? Tss. Na kriminálce s kapsama plnýma peněz? A jak ti dva policajti na konci vyberou oba zlodějíčky v garáži? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička o tom žádná, ale pořád to bylo ještě v rámci přijatelnosti. Simona Krainová byla vážně kočka – o tom se přít s nikým nebudu a pěkně se na ní dívalo. Ona měla totiž luxusní postavičku i tvář, ale to herectví – tam už to dost skřípalo. Od hraní tu ale byli jiný a takový Augusta táhl celý film. Dvojka Vaculík – Tofi taky vyloženě nezklamala, jen ten samotný příběh už nebyl tak kvalitní, jako v prvním díle. Takže v tomto případě půjdu s hodnocením trošku dolů. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička. Krainovou zrovna nemusím, ale tady je ze všech filmů, co jsem s ní viděl asi nejnormálnější, z Vašuta se občas obrací žaludek ale Karel Augusta tu nehorázně perlí. Přesto mám ten film rád. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

V detstve som si to vždy rád pozrel, a teraz tomu nie je inak. Slabšie než jednotka, ale stále dobré. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Podruhé pěkná retro diskárna z osmdesátých a začátku devadesátých let. (Alespoň pro ty, co je pamatují.) Klaďasové Vaculik a frajerskej Sagvan opět mají trable. Trochu nastavovaný příběh, ale i na něj se občas rád podívám, když ho opakují v telce. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tenkrát mě to v kině bavilo. Bylo mi 12. Dnes bych asi šel o dvě hvězdy níž, ale přece se nepostavím dvanáctiletýmu dítěti, to by nebylo fér. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Určite odklon od pôvodnej atmosféry ( väčšina čerstvo porevolučných československých ´´trhákov´´ stavila na západný drajv ). Má to však spád a určite sa na tom zabavíte ( väčšina možno na niečom inom, ako tvorcovia zamýšľali ). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD (4:3) - Film jsem do dneška viděl už x-krát a musím říct, že mě pořád baví. Vím, že zde na čsfd se Soukupovy filmy moc nechytily a jsou hodnoceny průměrně nebo dost podprůměrně. Ovšem to nijak neovlivní mé dojmy z této pohodové disco krimi-komedie. Dvojka Vaculík Tofi válí i zde. 70% ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy komedii se mi moc líbí. Myslím, že druhý díl úspěšně navázal na první a hlavní hrdinové udrželi laťku kvality stejně vysoko. Jako vždy vynikající Karel Augusta, který do postavy padoucha dokáže dostat zajímavý nádech lidskosti a to se pak člověk na jeho působení ve filmu doslova těší. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného Kamaráda do deště. Pravda už to není co to bylo. Ale stále to valí. Ta velká dvojka Tofi, Vaculík. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ač to kulisami připomíná spíš parodii, tak skutečnost je docela fajn. Září hlavně duo Vaculík - Tofi a pak Karel Augusta a jeho obava z vepřových řízků a vodečky. ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejně zábavné jako díl předcházející , o něco hloupější scénář , ovšem herecké obsazení velmi dobré a vše umocňuje skvělá hudba od legendární skupiny Technotronic. Moc nechápu zdejší negativní hodnocení. 71% ()

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama