Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film se nedá strávit ani s rohlíkem. To opravdu ne. Soukup se díky němu a náskedujícím filmům definitivně zařadil mezi "nesmrtelné" režiséry, v tom smyslu, že si do smrti budu pamatovat, jak jsem při sledování těch neskutečných zhůvěřilostí trpěl. Škoda, že se u nás i za takto defektní škváry vyplácejí honoráře. Když už, tak by je měli zúčastnění alespoň věnovat na charitu. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Mstící se pan Kadlec je vynikající. Stavba příběhu je kvalitní a herecké obsazení je výborné. Hudba - to je kapitola sama pro sebe. Je naprosto dokonalá. Tenkrát byli diskotéky taneční zábavy, né jako dnes, kdy tam hrají černí rapeři. Nemohu také zapomenout na kultovní hlášky typu: "po tvrdým já hrozně řádím". Film nemá vyloženě nudnou pasáž, a proto poctivé 4 hvězdičky. 80%. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Pojď, zabijem se.“ - „Až jindy, jo?“ I přes všechny Maisnery a agenty Hrušky je pokračování Soukupova hitu nesmírně příjemné. A nikdy nezestárne. Odpouštím mu všechny logické lapsy, a když to opět poběží v TV, tak nemám problém to třeba na podesáté zase vidět... Nechápu úrovňové srovnávání s Kameňáky apod., tady totiž nesmrtelné hlášky dokonale fungují. Dvojice Vaculík s Tofim válela, Karel Augusta zrovna tak, režisér Soukup toho času uměl. Tohle je nostalgický tuzemský kult raných 90. let!! ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno, v našem městě, se Sagvan s Ludvíkem v rámci Discopárty předváděli jako barmani. A proto slavnostně prohlašuju: Tenhle film má smysl. Díky němu Sagvan dneska nemusí žebrat a může čerpat z jeho odkazu na podobných disco parties. Ale slyšel jsem taky, že Sagvan prodává V Grónsku ledničky. Takže teď nevím. Každopádně, jako titán českého filmu si zaslouží naši úctu :o)) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tak neuveriteľne blbé dielo sa len tak nevidí, ale zároveň je mu to tak strašne ukradnuté, že sa nedá nemať ho rád. Ako si bezstarostne sviští na príjemnej dancefloorovej vlne, s neznesiteľne nádhernou Simonou Krainovou ( ako sa z takej bohyne mohla stať tou umelohmotnou vyblondenou kreatúrou ? ), vychutnávanými výkonmi a s kamarátmi takými, že by bolo sveta žiť aj v monzúnovej oblasti. Kritika na KAMARÁDY II zbesilo pálila zo všetkých strán a ľudia sa len hrnuli a hrnuli... Nech mi nikto nehovorí, že Soukup neumí ! Keby boli všetky zlé filmy také dobré, svet by bol krásny. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Film, na který se dívá George (Marek Vašut) v hotelu, se jmenuje Divoká srdce (1989), který režíroval také Jaroslav Soukup. (mchnk)
  • Jaroslav Soukup měl připravený scénář i pro třetí díl, smrt Karla Augusty však plány zhatila. Soukup si nedovedl představit film bez padoucha Kadlece. (korbitch22)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama