Reklama

Reklama

A Nun's Curse

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Fuj, to bolo, ale neprirodzené a uťahané i keď to malo len 73 minút aj 3 minúty by boli priveľa. Nič sa tu nedeje a tam som zhrnul už i ten trápne predvídateľný zaver, ktorý ako ináč vobec nič neukázal. Pozerať sa na hnusných hercov a ich primitívne dialógy o totálne ničom, som k životu vážne nepotreboval. Keby som vedel, že je to tak nudne a nezáživne, ani si to nepustím. Tak to zhrniem. Príbeh nulový, originalita nulová, herci a chovanie postav tiež nulové a vyobrazenie zombie mníšky, bolo vážne na smiech. Jedine za prostredie akože väznice dám tu jednu slabú hviezdičku, nech nežeriem. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský trash o vraždící jeptišce co vraždila vězně. Z 73 minut se zde minimálně 60 minut nic neděje jen sledujeme 4 herce (tlustoprda , holku co se zajímá o jeptišky, sestru prostitutku a playboye) jak si kecají sračky pak se něco stane v rámci 5 minut a máme konec. Kdyby to končilo tím předchozím koncem byl jsem ochotný dat 1 až 2 hvězdy (minimálně 1 za uříznutý penis) , ale pak na to naváže další a úplně to pohřbí. 5 procent ()

Reklama

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

“Vaším největším strachem jste vy sám.”... Dvě sestry, přítel té starší a nerdský kámoš té mladší přijedou k ruině starého vězení, kde zamlada řádila sestra Monday. Pod rouškou Boha zde prováděla vězňům nechutné věci. Táta příběhy o Monday mladší sestře vyprávěl odmalička a s holkou to dopadlo zhruba tak, jako se mnou zamlada, když jsem koukala na horory - byla ze sestry Monday posraná až za ušima. Rozhodla se tedy navštívit vězení, aby se strachu zbavila... Na mě to bylo slabé. Sestra byla děsivá a nemohla jsem jít kvůli ní sama v noci z práce, viděla jsem ji všude. Ale to bylo vše, pointa nebyla žádná, vraždění se seběhlo neuvěřitelně rychle a nic jsem z filmu prakticky neměla. Nedotažené, bohužel. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Partička mládežníků přijíždí k ruinám vyhořelého kláštera a poté, co ztratí klíče od auta, se uchýlí do nedaleké opuštěné věznice, kde se chtějí schovat před bouřkou. Jenže věznice tak úplně opuštěná není. Amatérská srajda plná ošklivých nesympatických lidí, kteří neumějí hrát. Vesměs je to jen o motání se po chodbách věznice a tupé blábolení. V závěru se začne trochu strašit a musím říct, že jeptiška měla jistý potenciál, ale od odpadu to zachránit nemohla. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Na odpad to nebylo, ale fakt horor o ničem. Vše takové amatérské. Příběh o ničem. Herci nic moc. Začátek ještě ušel, ale postupem času to byla velká nudu, nezachránily to ani vraždy (docela ucházející). Přišlo mně, že strachu je dosahováno spíše zvukem než obrazem, prostě zvuk zařval a něco se stalo. Ztráta času. ()

Reklama

Reklama