Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Marze 

všechny recenze uživatele

The Voices mají pomalý začátek a trochu mě zklamalo finále. Ale obsazení je výborné. Zápletka je, že jedna ze sester má schizofrenii. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku sice přistála Lin Shaye hlavní hrdince na čelním skle, ale od té doby se vůbec nic nedělo. Jen se tu dvě nesympatické ségry věnují jídlu a sekání dřeva. V přestávkách si jedna blábolí sama pro sebe a druhé se zdají divné a hloupé sny. Nějaký posun v ději přišel až v závěrečných deseti minutách, ale nějak mi to nešlo dohromady s tím, co jsem viděl předtím. Většinou se snažím i na těch nejmizernějších srajdách najít něco pozitivního, ale tady to prostě nejde. ()

Reklama

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Grace po šesti letech navštíví svou sestru Cat, která se po rozvodu nastěhovala do chajdy bez wifi a topení. V první půlce hrabe v mozku Cat, což si Grace vykládá jako příznaky schizofrenie, jenže v druhé půlce filmu začne hrabat i Grace a jde to všechno do kopru, obě totiž mají vidiny a slyší hlasy… Film byl nudný, duchové a lekačky nikde, děj se táhl jak nudle a musela jsem se hodně přemáhat, abych neusnula. Tohle skutečně nemá s hororem nic společného, spíš jde o sondu do lidské mysli. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Grace prichádza k svojej staršej sestre Catherine potom ako im umreli rodičia a v dôsledku horšieho psychickeho stavy bola dcéra staršej zo sestier zverená do opatery otca čo ešte prehĺbilo zlý duševný stav Catherine. Grace čoskoro zistí že sestrin stav je ešte horší ako očakávala...pod taktovkou Larsa von Triera z toho mohla byť Melanchólia ako vyšitá. Takto je to sotva priemerný psychologický film, prvky hororu sa objavia spontánne a úprimne celkový dojem z filmu ešte zhoršia. A pritom nechýbalo veľa a mohla byť z toho ozaj úžasná sonda do mysle dvoch chorých duševne nevyrovnanych ľudí. Prikláňam sa k hodnoteniu z IMDb aktuálne na hranici 31%. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nemělo ani scénář a vše to vypadá jako jedna velká improvizace. Ženská jde na návštěvu ke své starší sestře kde zjistí, že ji hrabe vidí neviditelné lidi mluví s nima a chová se jak magor. Po čase začne hrabat i té druhé začne vidět ve snu svého bývalého jak souloží s její kamarádkou pak jak souloží s její nenarozenou dcerou, která už je dospělá (cože?) a později zjistí něco nečekaného je tam někdo třetí. Z 97 minut se zde minimálně 70 nic neděje jen dokola sledujeme ženskou jak seká dřevo a krmí slepice , které ani neexistují hraje zde cca 7 herců z toho Lin Shaye tak 5 minut jakýsi chlap další 2 minuty její bývalý co souloží s její kamarádkou se objevují jen ve snu její matka a její dospělá nenarozená dcera to samé. Nemá to žádný konec žádné herecké výkony (prostě dvě krávy na sebe békají ve stylu já nejsem nemocná , ale jsi ) a ani nevím co zde teda pochválit. Oba dva pánové tímhle debutovali jeden natočil krátkometrážní horor SocMonster a druhý taky jakýsi krátkometrážní. 0 procent ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama