Reklama

Reklama

Harlequin 2 - Jiná žena

(TV film)
  • Česko Nová žena (více)

Obsahy(1)

Jednoho večera odcházela Liza Templová z práce a v garáži ji někdo přepadl. Brutální útok měl za následek ztrátu paměti. Postižené ženě přispěchali na pomoc i lidé, od nichž by to nikdo nečekal jako třeba manžel, který se s ní chtěl rozvést, ale za dané situace svůj záměr přehodnotil. Když se Liza trochu zotavila, vrátila se domů. To slovo je pro ni ovšem nyní prázdný pojem. Na nic se nepamatuje, musí znovu budovat vztahy se všemi lidmi kolem sebe. Když se jí matně začíná vybavovat minulost, dozvídá se, že se s ní cosi stalo už dřív. Kdysi byla plná života, ale náhle se začala stranit okolí a ubližovat svým blízkým. Jakou roli v celé té prapodivné záležitosti hraje tajemný dárce květin, které měly Lizu potěšit v nemocnici? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych dát 3*, už jen kvůli tomu začátku kde to vypadalo na nadějnou romantiku, nicméně film postupem času dostává nudný oblek a tak se člověk může jen nudit, pochybuju že se tohle nějak moc líbilo i těm co tyhle filmy vyhledávají. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Romantické drama, které sice je typicky harlekýnské, přesto kupodivu stravitelné. Když si člověk odmyslí občasnou jalovost situací nebo „odborných“ lékařských informací“, zbytečnou a samoúčelnou erotickou scénu, která se střihači nejspíš omylem připletla z materiálu padlého pod stůl při střihu nějakého neškodného magazínu Playboye, nebyl výsledek až tak špatný. Přes několik pevně daných klišé má na „harlekýnku“ slušně napsaný scénář, herecké výkony bez přehnaného cukrkandlu a dokonce i špetku napětí. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda harlequinské příběhy, ale tohle je světlá výjimka a nejspíš kvůli dobré práci Petera Oterbridge. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Toto je ta správná harlekýnka !, má všechno co tam má být. Napětí, záhada, nenávist a její lepší kolegyně LÁSKA. Zhlédl jsem jedním dechem. Krása vychází z tvého srdce … když budeš věřit sama v sebe bude z tebe přímo zářit. Ty auta měli teda parádní, zvláště ten veterán ! ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Škoda, už tradičně - celkem dobrý námět pokazilo filmové zpracování předlohy. Dokoukala jsem do konce, nemůžu tedy až tak zavrhnout, nakonec samotné téma bylo poutavé a zajímavé. Ale ti herci, maskéři, režie! A takové to podceňování diváka (tyhle momenty mám nejradši) - žena ležící na posteli se podívá do zrcátka, které drží někde pod úrovní brady, ale divák vidí odraz v zrcátku, jako by ho držela mírně nad hlavou. To pobaví. Taky už začínám být alergická na detailní záběry ožvýkávacích ocumlávajících polibků, protahované za znění romantické melodie donekonečna... ()

Reklama

Reklama