Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o dvou lesbičkách setkávajících se ve Vancouveru, Maggie a Kim. Začnou spolu vztah a sdílí bydlení. Jednoho dne se ale po rozvodu Maggienina naivní matka k Maggie nastěhuje, ta ale takovou návštěvu nečekala a všemožnými způsoby tají svoji origentaci, jednoho dne ale musí vyjít pravda najevo .. (ČSFD)

Recenze (15)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Milý, optimistický, na Ameriku dost odvážný (ale přirozeně, úchylárny, co jdou přes čáru tu nenajdete). Karyn Dwyer je charizmatická holka a na filmu to je znát. Možná šlo vytřískat víc zábavy ze zatajování Maggiiny orientace před matkou, ale zase bylo přidáno na nahotě ;). P.S. Nemám rád vandaly. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 7 | hudba 7 | humor 4 | akce 2 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Verkulent 

všechny recenze uživatele

Takovej hodnej film :) pohladí na srdíčku, neurazí a hlavně si tolik neláme hlavu tím, že být lesbičkou je těžká a strastiplná cesta životem, jako tomu v některých snímcích s homosexuální tematikou bývá. Novodobá pohádka o tom, že na každého někde čeká spřízněná duše, i když má třeba podobu robertka :) ()

Reklama

Jíha 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že zde uvedený obsah filmu je silně zavádějící. Better than Chocolate není "příběh o dvou atd...", ale úsměvný romantický film s množstvím postav, končící klasicky tak, že si každý Jeníček najde svou Mařenku. Coming out Maggie před vlastní matkou má daleko k hlavní linii příběhu a všemožné způsoby, kterými Maggie tají svou orientaci, se omezují na to, že se trochu snaží být při sexu potichu. První půlka je dost nijaká, naopak druhá, kdy jsou zápletky zapleteny a má přijít rozpletení, je dost výživná a bezstarostnej happy-end moc pěknej. Lehce, jako ostatně všeho, se film dotýká netolerance k transkám i uvnitř LGBT komunity, to nebylo ani v The L Word. Přes 75 %. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Pekný malý film, ktorý sa lesbickou tematikou príliš do hĺbky nezaberá, no zato baví a pôsobí veľmi pozitívne a uvoľnene. Ako komédiu by som ho až tak nebral, predsa len tam komediálnych scén veľa nieje, ale ako romantika funguje výborne a vôbec na tom nič nemení, že ústredný pár sú dve slečny ;) No a Christina Cox je proste nádherná.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama