Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o dvou lesbičkách setkávajících se ve Vancouveru, Maggie a Kim. Začnou spolu vztah a sdílí bydlení. Jednoho dne se ale po rozvodu Maggienina naivní matka k Maggie nastěhuje, ta ale takovou návštěvu nečekala a všemožnými způsoby tají svoji origentaci, jednoho dne ale musí vyjít pravda najevo .. (ČSFD)

Recenze (15)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Milý, optimistický, na Ameriku dost odvážný (ale přirozeně, úchylárny, co jdou přes čáru tu nenajdete). Karyn Dwyer je charizmatická holka a na filmu to je znát. Možná šlo vytřískat víc zábavy ze zatajování Maggiiny orientace před matkou, ale zase bylo přidáno na nahotě ;). P.S. Nemám rád vandaly. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 7 | hudba 7 | humor 4 | akce 2 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Komedie s lesbickými hrdinkami, zamilovaným transsexuálem a podobnými typy, umí dokonale snad jenom Pedro Almodóvar. Better than Chocolate je sice sympatický pokus (ve svém "žánru" určitě nadprůměrný), ale Almodóvarových kvalit zdaleka nedosahuje. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Parádní film. Spousta nedotažených maličkostí, ale po chvíli ani nevadí, -tento film je ani neřeší-, naopak, sází na nápad, super herecké výkony, svěží a dobrý humor. Nějaké ceny i vyhrál a vůbec se tomu ani nedivím, protože je to hodně originální záležitost. 4/5 ()

dita.krizova 

všechny recenze uživatele

Vtipné, chvilkama dramatické, lehce romantické. Pro mě jen tak povrchově romantické, což mě trochu zklamalo. Po tomhle jsem měla chuť udělat malbu a nebo zamrazit knížky! ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

jo aha, to mela bejt komedie,...nevsim jsem si, ze je to kanadsky... Slabounke 3. Nejlepsi byl trans (bez urazky) Peter Outerbridge. :-) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Svižná ,,lesbi,, komédia natočená s ľahkosťou,avšak formálne nazasahujúca až príliš do hĺbky príbehu. ()

Jíha 

všechny recenze uživatele

Upozorňuju, že zde uvedený obsah filmu je silně zavádějící. Better than Chocolate není "příběh o dvou atd...", ale úsměvný romantický film s množstvím postav, končící klasicky tak, že si každý Jeníček najde svou Mařenku. Coming out Maggie před vlastní matkou má daleko k hlavní linii příběhu a všemožné způsoby, kterými Maggie tají svou orientaci, se omezují na to, že se trochu snaží být při sexu potichu. První půlka je dost nijaká, naopak druhá, kdy jsou zápletky zapleteny a má přijít rozpletení, je dost výživná a bezstarostnej happy-end moc pěknej. Lehce, jako ostatně všeho, se film dotýká netolerance k transkám i uvnitř LGBT komunity, to nebylo ani v The L Word. Přes 75 %. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Nejlepší scéna, která si vysloužila čtyři hvězdičky je určitě "upálení Maggie na hranici homosexuality" ve výkladní skříni. Potěšila a pobavila transexuální postavička. Lehce zklamal happyend, který opravdu bil do očí, jinak příjemný film. ()

Jasika 

všechny recenze uživatele

No rozhodně jsem se zasmála. Scéna, kdy Judy vrazí tomu vandalovi pěstí, on vykřikne "dike" a zní vypadne naprosto upřímné děkuju, je naprosto boží. :D Celkově všechny postavy byli velmi sympatické a dobře zahrané. Tohle si klidně dám znovu. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Pekný malý film, ktorý sa lesbickou tematikou príliš do hĺbky nezaberá, no zato baví a pôsobí veľmi pozitívne a uvoľnene. Ako komédiu by som ho až tak nebral, predsa len tam komediálnych scén veľa nieje, ale ako romantika funguje výborne a vôbec na tom nič nemení, že ústredný pár sú dve slečny ;) No a Christina Cox je proste nádherná.. ()

Verkulent 

všechny recenze uživatele

Takovej hodnej film :) pohladí na srdíčku, neurazí a hlavně si tolik neláme hlavu tím, že být lesbičkou je těžká a strastiplná cesta životem, jako tomu v některých snímcích s homosexuální tematikou bývá. Novodobá pohádka o tom, že na každého někde čeká spřízněná duše, i když má třeba podobu robertka :) ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Slabá kanadská komedie, kterou zabíjejí dlouhé sekvence z nočního klubu a scénáristické faily (jako fakt matce nedojde nic o dvoumetrové Judy? jako fakt Maggie získá náhodou byt plný dild? atp....) Ještě že to zachraňovalo hezké ústřední duo, kterému nebyl problém jejich vztah věřit. ()

Reklama

Reklama