Reklama

Reklama

EETerminátor: Den vyúčtování

(amatérský film)
Akční / Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2020, 4:31 min

Obsahy(1)

Praha, rok 2030. Českou republiku zcela ovládá jeden muž, nejbohatší člověk v zemi, posedlý mocí. Do politiky se však chystá vstoupit konkurent, čerstvý multimilionář Bohumil "Bohuš" Stejskal. Vládce se ale rozhodne poslat Terminátora do roku 2020, aby zabránil Bohumilovu vzestupu. Bohumil Stejskal tak musí dát své poslední naděje do jiného modelu Terminátora, Arnošta, kterého posílají do minulosti, aby mladšího Bohuša ochránil. (Pan.Antonin)

(více)

Recenze (45)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná zábavná blbinka. Na komoru mě to netrefilo, ale to spojení Arnieho s Bohušem proti Babišovi a Zemanovi pobaví. Co se vyznění týče tak nejsem ani volič současné vlády ani zastánce milionu chvilek pro demagogii, ale souhlasím, že dobrá politická satira je dnes nedostatkové zboží, takže proč ne.70% ()

PISTA226 

všechny recenze uživatele

8,5/10 Krátký a neskutečně vtipný. Samozdřejmě hodnotu to má jen pro čechy. Příběh jednoduchý a ne až tak dobrý, ale koho to zajímá, když tu má člověk tolik dokonalých detailů, že to nestíhá sledovat a musí si to každou vteřinu zastavovat. Nechápu, jak tyhle efekty a eastereggy dokáže někdo takhle skvěle spracovat. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

No tak se nám sem dostal i jediný tvůrce na youtube, kterého jsem ochoten sledovat. A burcuji za názor, aby se sem rovnou přidali i všechna další jeho video! Michal Orsava je totiž opravdový grafický a technický genius, který do svých videí dokáže dostat originání a zároveň nevulgární humor, a to i v kontextu současné politické situace, kdy vtipy na politiky od jiných tvůrců jsou v současnosti vrcholem trapnosti a viditelné agitace. Zde jako přidaná hodnota účast Pavla Soukupa, který dorazil namluvit několik nových (a výborných) replik pro svůj dabing Terminátora. Kouzlo Michala Orsavy je také v tom, že svá videa dávkuje v poměrně slušných rozestupech, tím pádem se také neomrzí, jako někteří jiní tvůrci, či recesistické stránky na sociálních sítích, tak doufám, že v tomto trendu bude pokračovat i nadále, a nenechá se zlákat nějakými případnými komerčními nabídkami. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-5* nechápu moc debaty, zda tento kraťas na tyto stránky patří nebo ne, protože u jiných televizních či skečových pořadů jako Česká soda, nebo Monty Python to nikomu nevadí. Jde o parádní aktuální politickou satiru a parodii, na které si autoři vyhráli na detailech a nedokážu si představit to množství investovaného času na hledání vhodných pasáží, ale věřím že je to bavilo. Hlavně výsledek stojí za to a protože mi to padlo do vkusu i nálady, tak nedokážu dát nižší známku. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle krávoviny, kor když to má hlavu a patu. Navíc to, že si s tím dá někdo takovou šichtu se ocenit musí! Jako bonus pro Figa, byli protivníci našich nejvyšších palic národa, moji dva totální oblíbenci! Vochlasta a milionář Bohuš a jeho/náš milovanej temnej T800 alias Arnošt. Jo, krásně prožitejch 4 a půl minuty... 90% ()

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně z hospody jde zahlédnout Luďka ze seriálu MOST! (od r. 2019). (Duoscop)
  • Ve 2. minutě visí na stěně plakáty, které odkazují na filmovou sérii Saw a pořad Kolotoč (od r. 1996). (Duoscop)

Reklama

Reklama