Reklama

Reklama

EETerminátor: Den vyúčtování

(amatérský film)
Akční / Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2020, 4:31 min

Obsahy(1)

Praha, rok 2030. Českou republiku zcela ovládá jeden muž, nejbohatší člověk v zemi, posedlý mocí. Do politiky se však chystá vstoupit konkurent, čerstvý multimilionář Bohumil "Bohuš" Stejskal. Vládce se ale rozhodne poslat Terminátora do roku 2020, aby zabránil Bohumilovu vzestupu. Bohumil Stejskal tak musí dát své poslední naděje do jiného modelu Terminátora, Arnošta, kterého posílají do minulosti, aby mladšího Bohuša ochránil. (Pan.Antonin)

(více)

Recenze (45)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vraťte Bohušovi všechno, co mu patří. I toho pštrosa." Tak terminátor Arnošt byl fakt vostrej a mohu potvrdit, že do starýho železa rozhodně nepatří. Ovšem mé bystré oko poměrně brzy odhalilo, že tohle je pouze fikce, protože v reálným světě by Arnošt Z-mana rozhodně neporazil. On prostě nemá sílu Becherovky a tohle byla blbost hraničí s dezinformací. Ovšem blbost velmi zábavná. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná zábavná blbinka. Na komoru mě to netrefilo, ale to spojení Arnieho s Bohušem proti Babišovi a Zemanovi pobaví. Co se vyznění týče tak nejsem ani volič současné vlády ani zastánce milionu chvilek pro demagogii, ale souhlasím, že dobrá politická satira je dnes nedostatkové zboží, takže proč ne.70% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Určitě oceňuji technické zpracování, klobouk dolů, muselo to dát práci, i spoustu nápadů a vtípků v obraze. Jen to téma neustálého kopání do Babiše a Zemana už mi přijde tak profláké, že těm dvěma dělá spíš dobrou službu v honbě za vyššími preferencemi. Co natočit něco o sprostém Novotném z Řeporyj nebo té kur.vičce od Pirátů, případně Tullamorce Kalouskovi? Na to koule nikdo nemá. Ale jestli bude mít pan Orsava štěstí, objeví se jeho film u Nory ve 168 hodinách a možná o něm bude diskutovat nějakou neděli Moravec s panem Fialou a někým ze STAN. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Stojím sice na druhé straně barikády, ale řemeslně zdatné a chytře úsměvné to je :-). Přeji spoustu dalších skvělých výtvorů, jako je třeba Kámen mudrců a doporučuji ztvárnit politickou satiru 90. let, bude to napínavý příběh, děti. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-5* nechápu moc debaty, zda tento kraťas na tyto stránky patří nebo ne, protože u jiných televizních či skečových pořadů jako Česká soda, nebo Monty Python to nikomu nevadí. Jde o parádní aktuální politickou satiru a parodii, na které si autoři vyhráli na detailech a nedokážu si představit to množství investovaného času na hledání vhodných pasáží, ale věřím že je to bavilo. Hlavně výsledek stojí za to a protože mi to padlo do vkusu i nálady, tak nedokážu dát nižší známku. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle krávoviny, kor když to má hlavu a patu. Navíc to, že si s tím dá někdo takovou šichtu se ocenit musí! Jako bonus pro Figa, byli protivníci našich nejvyšších palic národa, moji dva totální oblíbenci! Vochlasta a milionář Bohuš a jeho/náš milovanej temnej T800 alias Arnošt. Jo, krásně prožitejch 4 a půl minuty... 90% ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Naprosto precizní práce s vynikajícím humorem. Hlášky AB i eMZáka jsou totiž na takovouto parodii jako dělané a srandu si z nich dělat prostě musíme. Voliči s hubou od koblihy budou ale určitě nespokojeni ;) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Úžasná věc, kterou si musí člověk pustit vícekrát a zastavovat si film, aby si všiml všech vychytávek jako krteček s rouškou, John Travolta, Martin Hofmann a Tomáš Řepka v pozadí scén, úžasné billboardy obviňující ostatní politiky, nápisy v novinách nebo diplomy u Babiše v kanclu. Úžasné je použití originální hudby, naprosto fantastický je Pavel Soukup a jeho nové namluvení Arnošta a úžasné jsou závěrečné titulky. Tohle se neskutečně povedlo. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Něco mě pobavilo a něco mě nebavilo. Pěkná práce se CGI efekty, ale nelíbilo se mi vložení Boleka Polívky (hodně mi tam vadil). Super je, že spolupracovali s dabérem Schwarzeneggera (Pavlem Soukupem). Bohužel nemá to na KNIGHT RIDER na dálnici D1, Sám Doma s Donaldem Trumpem, Harry Potter a Kámen mudrců, nebo Návrat do Budoucnosti České republiky. Vím jak to dá hodně práce vytvořit něco takového, ale mě to přišlo na nejvýš průměrný. Není to nic ve zlým. Je to jen můj osobní názor. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Proč je to na CSFD netuším, ale když už, tak by tady mělo být i všechno ostatní - Sám doma, Harry Potter... Každopádně Michal Orsava je absolutní génius a tohle spojení filmových klasik, českého prostředí, politiků a toho ohromného množství detailů, které zdaleka nepochytíte všechny ani na podesáté co si to budete okýnko po okýnku zastavovat, je prostě neskutečná pecka. Skutečně geniální a krom toho všeho tyhle díla nepostrádají dobrý nápad a navíc jsou i zatraceně zábavná. Tohle prostě nelze ocenit jinou známkou, než pětkou. 100%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Oceňuju geniální práci animátorů a techniků, co tuto parodii dokázali splácat, bohužel mám ale plné zuby neustálé potřeby české společnosti zesměšňovat naši politickou scénu. Myslím si, že život se dá trávit mnohem lépe, než jen stížnostmi na něco, co stejně obyčejný smrtelník nikdy nezmění. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

No tak se nám sem dostal i jediný tvůrce na youtube, kterého jsem ochoten sledovat. A burcuji za názor, aby se sem rovnou přidali i všechna další jeho video! Michal Orsava je totiž opravdový grafický a technický genius, který do svých videí dokáže dostat originání a zároveň nevulgární humor, a to i v kontextu současné politické situace, kdy vtipy na politiky od jiných tvůrců jsou v současnosti vrcholem trapnosti a viditelné agitace. Zde jako přidaná hodnota účast Pavla Soukupa, který dorazil namluvit několik nových (a výborných) replik pro svůj dabing Terminátora. Kouzlo Michala Orsavy je také v tom, že svá videa dávkuje v poměrně slušných rozestupech, tím pádem se také neomrzí, jako někteří jiní tvůrci, či recesistické stránky na sociálních sítích, tak doufám, že v tomto trendu bude pokračovat i nadále, a nenechá se zlákat nějakými případnými komerčními nabídkami. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Náležitý vzor toho, že dnes amaterizmus nič neznamená už ani u západných susedov. Krátke video napchaté na prasknutie humorom, odkazov na popkultúrne narážky, Polívkom a jeho pštrosom a inými krásnymi vecami. Krásne oddychové video spravené pre zábavu a od srdca. Dúfam, že tým Michala Orsavi ešte ani zďaleka so svojimi projektami nezačal, pretože prísť o takéto digitálne jednohubky by bola veľká kultúrna ujma. Ďakujem tvorcom za skvelú "podívanú" a dúfam, že na české kauzy vďaka vám nikdy nikto už nezabudne. "Já se vrátim..." ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nehorázne vtipná a recesistická pecka, pri ktorej opakovaných sledovaniach vždy v pozadí nájdete niečo nové, čo stojí za pozornosť a pobaví. 95% ()

Reklama

Reklama