Reklama

Reklama

Superman a Lois - Série 3

(série)
USA, 2023, 8 h 44 min (Minutáž: 40–42 min)

Předloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Dan Romer
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Clark a Lois nyní společně pracují ve Smallvillských novinách a užívají si poklidu na malém městě. Loisina rovnováha mezi pracovním a soukromým životem je však vystavena zkoušce, když tajný úkol odhalí smrtícího nepřítele, který přísahá, že navždy změní osud rodiny Kentových. (HBO Max)

Recenze (9)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO TRETEJ SÉRII: Takže sme dostali nakoniec viac rodinnej drámy, ako by som bol čakal, ale na druhú stranu to bol taký odvážny počin, až to nejde odsudzovať, na toto doteraz nemal nikto gule, takto zakomponovať vážne témy do superhrdinského seriálu. Záporáci fajn, Luthor hrozivý cieľavedomý maniak a záver bol doslova gulervúci, neviem sa dočkať štvrtej série, napriek tomu, že viem, že osadenstvo má byť riadne osekané kvôli šetreniam v rozpočte, tak sa uvidí. Tak ako som písal v druhej sérii, že bola krásne ukončená, tak tu dostal záver tak otvorený koniec, že to až pekné nie je. A Supermanova Deus Ex Machina, ktorá je v podstate nesmrteľná, tak to si nechám ľúbiť. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[86%] Ani tato třetí série nešla žádným velkým poklesem dolů. První mi přijde naprosto perfektní, rovněž i ta druhá a tato třetí až na pár drobností mě opět bavila! Největším kladem jsou rozhodně vztahy mezi postavami. Ty emoce jsou někdy opravdu velké, zejména v pasážích, kdy Lois bojuje s rakovinou. Co se týče AKCE, je to taková nutná výplň. Není už až tak přemrštěná, ale rozhodně mě zabaví. Zaujal mě i děj, který byl konečně o něco rozumnější a vtáhl mě rychlejc do děje. Jen mi přijde, že to tou 11 epizodou mělo dějově skončit tato série. Poslední dvě epizody jsou trochu navíc, ale i tak nemám větších výtek. Hudba byla opět dobrá. Konec je samozřejmě otevřený, tak už nyní se nemohu dočkat čtvrté série! ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě slabší než dvojka. Celé je to zabalené do opravdové telenovely. Z neznámých důvodů je vyměněný představitel jednoho Clarkova syna. Stále se řeší vztahy mezi dětmi a rodiči. Hrozný problém, když matka dala facku své dceři! A navíc - Lois byla diagnostikována rakovina prsů. V každém dílu chodí na chemoterapii, Clark jí pomáhá a pak jde Lois na mastektomii (odstranění prsů). Aby bylo nějaké napětí, tak padouch zrovna v době operace vypne ve městě elektrický proud a operace probíhá na generátor. Fakt má být tohle to seriál o Supermanovi? Sračky, sračky, sračky a najednou nějaké poslední čtyři díly najedou na starou notu a jedou naplno. Tak já fakt nevím, co nás ještě čeká. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první série patřila k tomu lepšímu co v rámci CW universa vzniklo. Od dvojky už jde ovšem kvalita dolů a i když třetí série tu a tam vystrčí růžky (třeba poslední díl byl na poměry CW povedený), tak je to většinu času spíš rodinná telenovela, kde se řeší primárně nemoc Lois a puberta jejích a Clarkových synů. Kdyby se z celé série vystříhala vata a smrskla se na pět, maximálně šest epizod, byl by Superman Alois docela fajn. Takhle je to většinu času spíš nuda...40% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ v dnešnej dobe sa to robí takto, koniec ostane otvorený a dúfajme že sledovanosť prinúti spoločnosť nájsť kopejky na pokračovanie. Tu je záver skvelý rovnako ako u 30 strieborných, ale rovnako veľkolepo ospevované a očakávané Raised by the Wolves sa pokračovania nedočkalo. Ak by sa to stalo aj tu tak by to bol riadny trapas. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama