Reklama

Reklama

VOD (1)

Clark a Lois se vracejí do Smallville, aby vyřídili rodinné záležitosti Kentových, a znovu se setkávají s místní úřednicí Lanou Langovou, což byla Clarkova první láska, a jejím manželem, velitelem hasičů Kylem Cushingem. Dospělí nejsou jediní, kdo ve Smallville znovu objevuje stará přátelství. Kentovi synové se totiž shledávají s Laninou a Kylovou vzpurnou dcerou Sarah. Supermanův a Loisin návrat do idylického města Smallville se však příšerně zvrtne, když do jejich života vstoupí tajemný cizinec Morgan Edge. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

Gooran 

všechny recenze uživatele

Tak těžko říci, jak to pojmout. Můj primární problém je Elizabeth Tulloch, která mi prostě nepadla do oka. Ale to je spíš osobní problém. Koncept vzrostlý ze zajímavého pilotu dejme tomu má potenciál se rozvíjet zajímavou cestou dál, za sebe mohu říci, že jsem se nenudil. Naopak, až na pár drobných hluchých míst. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Jasně trochu nadhodnocuji, ale jinak pilot naprosto překonal mé očekávání. To si tak večer když už skoro usínáte pustíte první díl tohoto seriálu a čekáte, že to nedokoukáte protože půjdete spát. Ne nic takového se nastalo, celou dobu mne to bavilo a těším se na další díly. Tenhle seriál sleduje naprosto jinou stránku supermana na kterou nejsme z filmů zvyklí a vypadá to skvěle. Herecké obsazení se povedlo a to i když třeba zrovna hlavní postava je sice skvělí herec, ale nikdy jsem si ho moc jako supermana nepředstavoval. Moje favoritka je herečka která hraje Lois, zatím jsem z její postavy nadšený a vím, že má na to předvést skvělé herecké výkony. No a záporák je za mne velmi příjemným překvapením. ()

Reklama

Mr.Ward

všechny recenze uživatele

No... Od začátku to bylo prezentováno jako rodinné drama, takže v tomhle žádné překvapení. A ono to vlastně funguje. Byl dobrý nápad posunout se příběhem až do doby, kdy Superman vychovává dva teenagery. Jenže, co už vážně nebyl dobrý nápad - obsazení. Představitelku Lois sem nemusel už v Grimmovi, a představitel Supermana na to podle mého taky nemá. Jako vedlejší charakter v ostatních seriálech budiž, ale jako hlavní hrdina? Největší hrůza ale byla, když na scénu přišla Lana. Pardon, ale horší herečku už tam vybrat nemohli 😄 Vyrůstal jsem na Smallville, takže možná jde o zvyk.. Mimochodem, proč nikoho nenapadlo obsadit herce ze Smallville? To by byl jackpot, a v Arrowverse Crisic bylo vidět, že i herci na to ještě mají. No bohužel se tak nestalo. Když teda vynechám strašnej casting (a “efekty”, který jsou jako pěst na oko), co máme dál? Z Ameriky proudí pozitivní reakce a i na ČSFD se to začíná hemžit hvězdami a první epizoda už skočila z modrého hodnocení na červené. První epizoda je celkem povedená, do děje v pohodě uvede. A musím vyzdvihnout to rodinné drama. Scény kdy něco řeší celá famílie, jsou na tom to nejlepší. Možná je to i tím hudebním podkresem, a svoje udělá i tvůrčí přístup, který mi přišel takový příjemně retro. Šanci tomu určitě dám, ale nedělám si naděje. Zbytečný natahování ničemu nepřidá, už by se měli naučit, že 10-13 epizod v sérii bohatě stačí. ()

Trsto 

všechny recenze uživatele

uff strašne nesympatický hlavný pár ...toľko asi k začiatku..kvalitu ohodnotím až po pár častiach .. ale na druhú stranu, celkom zaujímavý nápad s tým, že majú rodinu a deti ... 10.3.2021: no na nesympatický hlavný pár som si zvykol, akceptujem ..a musím povedať, že seriál je, aspoň zatiaľ, dobrý a som celkom zvedavý ako sa bude ďalej vyvíjať linka so synmi a schopnosťami plus črtajúci sa konflikt asi s niekým supermanovi podobným.. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny předpoklady byly negativní, ale pilot nové série se Supermanem v hlavní roli je výborná záležitost. Už ten základní koncept Superman & Lois je skvělý. Clark a Lois jsou starší, mají dva syny v pubertálním věku a reagují na velké změny v jejich dosavadním životě. Žádný omletý origin o tom, jak se Kal-El stal Supermanem / Clarkem Kentem. Příběh jde dál a přesto v drobnostech neustále pomrkává různými odkazy na základní znalosti fenoménu. Ať už to jsou na to do tabuly psaná jména Shuster, Siegel nebo Superman v klasickém kostýmu z dob prvních čísel Action Comicsu se zeleným autem na rukách... A tchána mu hraje Dylan Walsh. Já jsem spokojená. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:29 lze spatřit Supermana (Tyler Hoechlin) „držícího“ zelené auto – tato scéna odkazuje na obálku komiksového sešitu „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se postava „Muže z oceli“ poprvé objevila. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama