Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve Smallville probíhají první dožínky od Marthina odchodu a Clark si připomene, co pro něj matka znamenala. Následně dostane lekci, která mu pomůže překonat její smrt. Lois mezitím dosáhne průlomu ve vyšetřování případu Morgana Edge. A konečně, Kyle se pokouší znovu navázat vztah s Lanou, ale zdá se, že se možná vrací do starých kolejí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhlem k povaze DC seriálů z produkce CW je skoro až s podivem, že jsem se přistihla, že mi nové příhody Kentových chybí, ale je to tak. Ten nový pohled na Supermana & Lois zkrátka funguje na výbornou. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že seriál dostane dva měsíce pauzu, kvůli covidu se nestíhá natáčet nové epizody, plus do toho i náročnější vizuální efekty. Seriál je hrozně fajn a kvalitu má, každý týden se těším na další a další díly. Budu to muset vydržet. Velká škoda, jelikož je to pěkně rozjetý. Konec opět navnadil na další díl. Ach joo. Alespoň byla potvrzena druhá série :) ()

Ja.Malachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hm..tak také max 3* za supermana a efekty..inak ..strašne -teda mna serúce postavy :)...predpokladám že to bude nejaký multivesmír zakomponovaný aby si mohli meniť farby..ako všade v dnešnej dobe..aby zakryli pravý dôvod... ()

Reklama

Reklama