Reklama

Reklama

Superman a Lois

(seriál)
Trailer
USA, (2021–2023), 30 h 10 min (Minutáž: 39–63 min)

Předloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Inde Navarrette, Dylan Walsh, Jordan Elsass, Emmanuelle Chriqui, Alex Garfin, Erik Valdez, Wolé Parks, Michele Scarabelli (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(43)

Po letech konfrontací s megalomanskými superpadouchy, monstry pustošícími Metropolis a mimozemskými útočníky odhodlanými vyhladit lidskou rasu, jsou nejslavnější superhrdina světa, Muž z oceli jménem Clark Kent (Tyler Hoechlin), a nejznámější komiksová novinářka Lois Laneová (Elizabeth Tulochová) nuceni čelit dosud největší výzvě – stresu, tlaku a problémům, jimž jsou pracující rodiče v dnešní společnosti vystaveni. Jako by náročná výchova dvou synů nebyla už tak dost složitá, Clark a Lois si také musí dělat starosti s tím, zda jejich synové Jonathan (Jordan Elsass) a Jordan (Alexander Garfin) časem zdědí po svém otci kryptonské superschopnosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Ja.Malachi k tomuto seriálu (3)

Pilot (2021) (S01E01) 

čo si o tom myslieť??:....zatial nehodnotím..bo by som to po úvodnej časti ..no dáme tomu šancu..aj ked toho nedorobeného spratka by som v momente vykostil tak je otravný(a to je len 1 časť.. ..a "luthor" ??? whattt??? už z kapitána fjúriho urobili čiernu figúrku..tak aj z luthora???..hmm ked to takto pojde dalej bude všetko čierne..aj naša budúcnosť.....no uvidím čo na to príbeh a spracovanie...pre ten úvod a predstavenie supermana im dám šancu..ten sa mi aj s hudbou páčil.. ()

Výstraha (2021) (S01E05) 

hm..tak také max 3* za supermana a efekty..inak ..strašne -teda mna serúce postavy :)...predpokladám že to bude nejaký multivesmír zakomponovaný aby si mohli meniť farby..ako všade v dnešnej dobe..aby zakryli pravý dôvod... ()

S hasákem v ruce (2021) (S01E08) odpad!

končím...mažem záložku..už to nedávam..chce sa mi zvracat  čo z toho spravili...hnus velebnosti...nebudem tohoto súčastou... :( ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Reklama

Reklama