Reklama

Reklama

Seal Team: Pár správných tuleňů

  • Jihoafrická republika Seal Team
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Statečný mladý tuleň Quinn už má plné zuby žraločích nájezdů na svou vesnici. Rozhodne se proto sestavit speciální tulení jednotku, která tyto žraločí teroristy vyžene z jejich území nadobro! Má to však jeden háček: tahle “speciální jednotka” se skládá z veselých tuleňů, kteří nikdy nebojovali a do formy je nedokáže dostat ani zkušený velitel Claggart. Jenže síla není vždy vše a možná se jim mír podaří nastolit důvtipem, inteligencí a dobrým srdcem. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Tuleni vypadají spíš jako lachtani. Prvních 10 minut to vypadalo, že film může bavit jenom děti, pak se to rozjelo ve standardní slušný animák. Animace specifická, ale nebyl problém si na ni zvyknout. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Skôr pre večné deti s dospelým vekom ako napr. sem tam ja, ako pre moju dcérku, ale inak to zvládla aj ona. Ale tých narážok na staré filmy, to nemohla pochopiť, to bolo cielené na xkrát staršie publikum, ako je ona... :) ()

Reklama

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Zvláštní animace (vypada skoro loutkově) společně se špatným překladem (jsou to lachtani a ne tuleni, opravdu fakt). Jsou to slabší tři hvězdy, ale prckům se to bude líbit (a líbilo). Pár fajn vtípků na Čelisti a spoustu jiných filmů může potěšit. 5-6/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák dokoukat je umění ačkoliv má jen 98 minut tak pocitově má tak 3 hodiny. Dva tuleni pomáhají smečce v boji proti žralokům později přibyde více tuleňů někdo ubyde a to je v kostce celý film. Je to nudné průměrné a táhne se to občas to ukáže vtipnou scénu nebo hlášku , ale nic na co by si později člověk vzpomněl. Námět vykradly z Past na žraloka (2006)Past na žraloka 2 (2012). 40 procent ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix z hľadiska animákov má za sebou celkom slušný rok (2021). Seal Team je možné radiť medzi tých, ktoré majú potenciál, ale ten vo výsledku neboli celkom korektne využitý. Príbeh síce nehemží veľkými dávkami originality, ale má niekoľko postáv, kde aj tie vedľajšie pomerne rýchlo nájdu cestu k srdci diváka. Nehovoriac o „gadgets“, ktoré mnohokrát sú najväčším zdrojom zábavy. Trochu viac vydarenejších a pôsobivejších jednoriadkov by pomohlo. Ale i tak by ste nemali ľutovať čas, ktorý tomu venujete, hlavne vtedy, keď to bude v spoločnosti mladšieho diváka. P.S.: Post scéna je rozdelená na kratšie úseky – možno by stačila jedna dlhšia ale viac dôraznejšia. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama