Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sapnu (Karisma Kapoor) vychovávají její tři strýčkové velice svérázně. Zápasník Bhola Nath (Om Puri) ji nutí do cvičení, zbožný Prabhu (Paresh Rawal) do modliteb a zženštilý Vicky (Anupam Kher) do tanečních kreací. Ani jeden si neuvědomí, že jejich neteř chce žít vlastní život a už je ve věku, kdy by se mohla zamilovat. Dívka uteče z domova na výlet do Evropy, kde potká Raju (Salman Khan), mladíka, který ji zná z vyprávění služebné dříve zaměstnané u Sapniných strýců. (rikitiki)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přemrštěná rádoby komedie je plná přehrávání a scén, které jsou spíš skeče než plnohodnotné vyprávění. Mladík se zamiluje do dívky na základě fotky a vyprávění. Když ji pak potká v reálu, dívka se chová jako nesnesitelný rozmazlený fracek, ale jeho to od lásky neodradí. ____ Je legrační, jak v indických filmech často vyzdvihují dívčinu cudnost a přitom hrdinky oblékají jak nejlacinější štětky z ulice. Tady by ji za ty outfity snad rovnou sebrala mravnostní. Taky se dočkáte mnoho do pasu svlečeného osvaleného Salmana. A tří přiblblých strýčků, kteří svou tupostí leda otravují. Ale ve chvíli, kdy na scénu vstoupí neustále uhihňaný policista, tak jste za ty strýčky ještě rádi. Z tanečních čísel jsou zajímavá jenom ta, která jsou inspirovaná klasickým rock and rollem. _____ A snímku pranic nepomáhá, že se silně inspiroval, vlastně spíš vykradl, Dilwale Dulhania Le Jayenge . A to včetně motivu škádlivé lásky ve Švýcarsku, zmeškání autobusu, společného pokoje, charakteru Inda a dobývání rodiny, která není svazku nakloněna. Jenomže zatímco v původní verzi byl SRK roztomilý a jen lehce škodolibý smíšek, Salman Khan ve zdejším snímku je pletichář a stalker. Zatímco Kajol byla pouze lehce upjatá, Karisma Kapoor je protivná a vzteklá fiflena. Výrazný posun v charakterech neumožňuje divákovi, aby se s novou dvojicí sžil nebo jí dokonce fandil. Kdepak, tohle patří do trezoru: zavřít a zahodit klíč. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Počas cestovania Európou stretnúť celoživotnú lásku, námet opakovaný vo viacerých filmoch, ale vždy sa na to pekne pozerá. Následne musí dvojica čeliť nepriazni zo strany rodiny. Vcelku pekné. ()

Reklama

Reklama