Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka USS Enterprise narazí na nebezpečnou hru se smrtícím vesmírným pirátem. (SkyShowtime)

Recenze (17)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zatímco Spock si zvesela komunikuje se snoubenkou o sexu online, tak zpráva z velení trvá dva dny? Spock je chlípník, ocumlávající hned dvě roštěnky? Že je Angela zrádce bylo zjevné od začátku, scény s piráty byly dětinské a la Strážci galaxie... . Nějak se to rozpadá a vyplouvá na povrch, že ten ženský element při psaní scénáře a režii, není zrovna ku prospěchu. Takovou epizodu bych čekal spíš v Orville. Ten odlehčený tón už je moc. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je tak promarněná šance. Vděčná, potencionálně atraktivní zápletka konfrontace s vesmírnými piráty vyústí v obou svých vyprávěcích linkách v cringefest. Prostě další řešení problémů stylem a lá Orville (infanilní legrácky, vztahové kolotoče, další infantilní legrácky, další vztahové kolotoče ... ). ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dobra myslienka i plot, celkom dobre zinscenovane - prijemne v duchu TOS, TNG, voyageru, ci archerovej enterprise, kedze zajatie lode ma vzdy svoje osobitne caro. kazilo to len zopar wtf-momentov ako pikeovo varenie pre piratov a rovnako pokus iniciovat vzburu. avsak vzhladom na to, ze vsetky trapnosti sa diali mimo enterprise, ziskal tento diel popri jednej priemernej aj jednu skvelu dejovu liniu. mimoriadne potesilo nadviazanie na 5. ST-film "the final frontier" a fascinujucu postavu syboka. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Troufám si říct, že prozatím nejlepší díl. A to jsem se na začátku epizody zhrozil, když celé "opáčko" bylo akorát o Spockovi, nurse Chapel a T'Pring, obával jsem se nějakého dojení emocí jako v Discovery, naštěstí se toto nevyplnilo, byť tedy emoce či city hrály jednu z hlavních rolí, ale nakonec to bylo v rozumných mezích a důležité pro celkové vyřešení zápletky. Tvůrci mě dobře "blindesidenuli" ohledně postavy doktorky Aspenové, moc hezký twist a škoda jen následného až přehnaně žoviálního chování kapitánky Angelové, v první půlce epizody mi tato postava seděla víc. Díl má i nějaké ty slabiny, zejména pak většina děje na Serene Squall, nevím proč tvůrci musí furt všechny situace odlehčovat, proč se bojí mít taky někdy pořádné drama, nad nímž nebudou Pike s Unou žertovat, či které nebude neustále snižovat svými "cool" hláškami Ortegas... tomuhle dílu by dle mého trochu víc vážnosti rozhodně pomohlo, ale to bych toho asi chtěl už moc. 85% ...Jo a málem bych zapomněl! Sybok!! Za toto cameo jsem velmi rád a modlím se, aby tuto postavu Kurtzmanova banda nedomrvila a bude to naopak skvělý záporák! ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý takový... nedotažený. Linka s pirátama taková divnovtipná (pro Orville fajn, pro Star Trek... moc ne. A to sem Orville fanoušek.), linka Spoka taková bez hloubky, některý zvraty až moc osobně-dramatický bez nějakýho většího předeslání. Neni to špatný, místy vtipný, místy zajímavý, nějaký zajímavý háčky do budoucna, ale nemoh sem si pomoct a měl sem dojem že to prostě nebylo udělaný tak dobře jak to bejt mohlo. ()

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to dopande, když se feministka ujme scénáře. Snaha vnutit svůj názor do ST universa a poučovat je iritující. Chybí logika. Piráti ubohá dětinská parodie. A co tam dělá ta trapná transka? Iritující, nekoukatelné. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pirátka Angel je zajímavou postavou a doufám, že se ještě objeví v dalším pokračování série. Celkově díl působí zábavně a seriál mi čím dál víc připomíná zlaté časy New Generation. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Angel zradca, to som tušil už niekde pri začiatku, zasa T´Pring, úžasná taktika a la "pozri moja drahá, koho tu šukám, keď nie si na palube", k tomu Ston - budúca to známosť pre zmenu pre T´Pring a na konci výbuch.... Sybok. Už to začína pripomínať Beverly Hills 90210, každý s každým, Angel si tam robí z kapitána prdel a pred jeho podriadenými ho zjebáva pod čiernu zem a robí si z neho srandu tým, že cituje hovadiny z jeho zložky. To ako fakt? Je jasné, že to bol pokrivený charakter. Je mi ľúto, netušil som, že to poviem, ale fakt to tu začína pripomínať Discovery a to nebolo myslené ako kompliment. Zajatie Enterprise a získanie kontroly tým, že rozhádame únoscov, v ktorom ST toto bolo? Myslím to ovládnutie Enterprise a zablokovanie počítača bolo v ST TNG, keď Ferengovia ovládli loď a kapitán Picard sa zmenil v puberťáka - to bolo aspoň vipné. Tu sa z Pikea stáva šéfkuchár aby sa zahral na mamičku nedobre vykŕmených pirátov a chvíľku som mal pocit, že fakt začína trpieť štockholmským syndrómom. Ja fakt už neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Fakt sa tam musia všetci snažiť byť neúnosne cool, držkovať, čo to dá? Tak ja neviem, nesadlo mi to. Ide to dolu vodou. Sorry. Update: Keď tak čítam niektoré komentáre, fakt sa bavím. Navrhujem vyhlásiť súťaž, kto nájde viac nelogickostí a rôznych hovadín. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, řeknu Vám, to už si z nás opravdu dělají srandu. To byla epizoda tak pro dvanáctileté. Neuvěřitelně zmršené. Při tom to začalo celkem slibně. Říkal jsem si konečně nějaká akce, něco se bude dít. Ale v podstatě to byla selanka. Nechám se zajmout, pak pirátům uvařím, pak je navedu na vzpouru. U všeho pohodička, klid, všichni se usmívají a baví. Už vůbec to, že hrstka pirátů obsadí během chvilky vlajkovou loď flotily, prakticky bez boje. Pak se ukáže, že kapitán pirátů je i kuchař, samé výborné nápady... Flotile se dovolat nedá ale na Vulkán v pohodě, tam mají asi nějakou lepší linku, zřejmě od O2 nebo T-Mobile, kdoví... Myslím, že za tohle by se vážně nemusel stydět ani Orwille. Jsem z toho už opravdu totálně otrávený. A to jsem si říkal, že konečně po Discovery zas něco ke koukání. Tohle se vážně nedá. Panebože proč ???? Co nám to děláte ??? Já chci opravdový Star trek, ne soap operu pro mladistvé... ()

beny258 

všechny recenze uživatele

"Víte, všechny druhy se škatulkují. Jste buď tohle, nebo tamto. A někdy se chováme tak, abychom splnili představy druhých, ale nemusí nás to definovat. (...) Nemusíte být ani jedno, Spocku." Začátek epizody působil trochu podobně jako pátý díl, takže jsem se bál, že to bude další Ordinace v růžové zahradě, ale opak byl pravdou. Tohle je za mě zatím jeden z nejlepších dílů první série a nádherně ukazuje, o čem Star Trek skutečně je. ()

Phoenixcq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mohl být klidně dvojdíl. Potenciál to rozhodně mělo, ale místy to bylo až moc zkratkovité. Sestra Chapel dostala více prostoru, její postava mě začíná bavit, na druhou stranu #1 mi připadá jako jedna z těch zbytečnějších postav. ()

Reklama

Reklama