Reklama

Reklama

Mladí muži poznávají svět

  • angličtina Young Men Discovering the World

Obsahy(1)

Film se odehrává v období války v bývalé Jugoslávii. Do poničeného Sarajeva přijíždí mladý novinář a zjišťuje, jak lidé žijí uprostřed války. Setkává se s každodenními problémy, které musí jednotlivec, hlavně mladí lidé, řešit. Například čím zatopí, co budou jíst. Zároveň se setkává s touhou po životě mimo válku. Děj je přerušován výpověďmi přímých účastníků bojů. (corax8)

(více)

Recenze (9)

corax8 

všechny recenze uživatele

Myslim, že tohle se povedlo a je škoda, že film zapadl. Ač jsem film viděl již před drahnou chvílí, tak pořád vidím obličej té holky jak říká no pušaješ. A to na otázku zda ve válce někoho zastřelila. Taky se člověk diví, jak se ve válce změní hodnoty a co všechno je odlišně důležité. Třeba, když knihy slouží jako palivo k vaření. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na zavaznost nametu a atmosferu doby mi prijde tento dokument svym zpracovanim strasne hloupy. Jedine z ceho si tak divak muze neco vzit jsou monology mladych lidi, kteri dospivaji ve valce... ()

sator 

všechny recenze uživatele

Jedná se o hraný dokument*ale*míchat*hraný*dokument*s*autentickými*záběry*mě*přijde*jako*fakt*špatný*nápad...Některé národy mají vraždění v krvi... Je dobré že záznam vznikl... Ta míra autenticity vystupujících je neuvěřitelná, jako by zažité utrpení smázlo všechny masky...😶 Citlivý přemýšliví lidé, jak je možné že zabíjeli? Jednak jim někdo "z autorit" řekl že je to tak správně, jednak zaznívá " když ne on tak já " a pak zřejmě fungije i pomsta... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama