Reklama

Reklama

Walker

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (pracovní název)
Trailer
USA, (2021–2024), 49 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Anna Fricke

Hrají:

Jared Padalecki, Lindsey Morgan, Keegan Allen, Coby Bell, Violet Brinson, Kale Culley, Molly Hagan, Mitch Pileggi, Odette Annable, Genevieve Padalecki (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Ovdovený otec sa po dvoch rokoch vracia do Austinu, pokúša sa znovu spojiť so svojimi deťmi, stretnúť sa s rodinou a nájsť spoločnú reč so svojím novým partnerom, pričom je čoraz viac podozrivý zo smrti svojej manželky. (Weezy22)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Třetí díl asi zatím nejlepší díl, ale zároveň mi už došla trpělivost. Seriál je plný patetických keců, které nikam nevedou. Případy jsou šíleně dementní a nevěnuje se jim prakticky žádná pozornost. V podstatě tam jsou jen, aby tam byly. Akce v podstatě nijaká.. Spoustu věcí a chování postav zde odporuje jakékoli logice. Herecky je to taky podprůměr, ale to může být i tím scénářem, který vlastně sám neví co chce nebo nechce vyprávět.
Plus negativa parazitování na slavné značce.. ale to je to poslední co mi na tom vadí.

Další díl už asi sledovat nebudu.. Ještě uvidím.

Bituminous

Bituminous (hodnocení, recenze)

Tohle je fakt spatmy. Jared, jakoby porad hral Sama a je tim tak trochu mimo svou roli Walkera. Obsazeni Lindsey jako jejiho partaka taky trochu mimo, ale nejhrosi je asi scenar a dialogy... Az vyprcha radost z obsazeni Jareda, pujde serial k sipku.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Obsahuje lehké SPOILERY k druhému dílu: No lepší epizoda, než ta minulá, ale ten případ... To byla opět tragédie. Jak sakra našel toho koně? Jak zvládl přijet v ten pravý čas na letiště? Vždyť ona vyrážela hned a on mezitím ještě hledal koně a pak na něm jel na letiště.. Proč po nich nikdo nestřílel ani se nebránil?
Co se zbytku týče docela dobrý.. Samozřejmě všechno se děje tak jak scénář potřebuje, ačkoliv to dost odporuje zdravému rozumu. Zejména pak co se týče některých dialogů a pohybu některých postav.. ale docela dobrý.. Snad se to do budoucna zlepší a nebude to pořád o tom jak se navzájem zklamou a pak se zas a znovu usmiřují. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak po nadšených reakcích na Edně, jsem se začal docela těšit. O to větší zklamání to nakonec bylo. Nejspíš je to hodnocení tam tvořeno zejména fanoušky SPN, kteří odpustí vše možné jenom protože tam hraje Padalecki.
Tohle je typická ukázka CW pilotu, kde se snaží narvat do jedné epizody všechny možné potencionální zápletky a představit a ukázat toho co nejvíc. Výsledkem je absolutní maglajz, který chaoticky skáče z jedné linky a informace na druhou. Je tak jasné, že na samotný případ nezbude moc času,ale takhle špatný jsem ho teda nečekal. Akce taky velice špatná. Údery mimo záběr atd..
A týpka co dělal střih zvuku by měli vyrazit. Hudba totiž ve většině scén přehlušuje cokoliv co postavy řeknou. To že mumlají tomu taky vůbec nepomáhá. Celkově teda velké zklamání. Ale dám tomu ještě kvůli Jaredovi šanci.

na příspěvěk reagoval Flocke

Uživatel RedRose smazal svůj příspěvek.

Uživatel RedRose smazal svůj příspěvek.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Ach, takze nejaka napodobenina Ashtona Kutchera bude hrat Walkera? Preboha, preco? Ved Chuck Norris este zije. A toho sampona by stale zmlatil lavou-zadnou :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mne proste ten napad remakovat Walkera nedava zmysel. To nebol serial postaveny na nejakom uchvatnom dejovom koncepte, ale cisto na Chuckovej charizme a na tom, ze v kazdom diely niekomu nakope zadok.

A nahradia ho tuctovou serialovou hviezdou, ktora ponukne co? Nic tam nevidim.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama