Reklama

Reklama

Cat Shit One: The Animated Series

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Válečný
Japonsko, 2010, 22 min

Obsahy(1)

Packy je starší seržant Delta Force, Botasky mladý ostřelovač a společně mají sami dva osvobodit rukojmí z teroristy obsazené vesnice uprostřed pouště. Packy a Botasky jsou králíci. Teroristé jsou velbloudi. CAT SHIT ONE je nadsazenou parafrází na válečné velkofilmy jako například BLACK HAWK DOWN v CGI animované podobě se zvířaty místo lidí, ale se stejným důrazem na efektní akční scény, vojenskou taktiku a výzbroj jako její hrané předobrazy. (HAL)

(více)

Recenze (43)

JFL 

všechny recenze uživatele

Stejně jako původní manga přinášela zvířátkovskou parafrázi na klasické válečné filmy z vietnamského bojiště, animovaná verze osudů speciální jednotky tentokráte zasazená do Afghanistánu stylově vychází z moderních akčních filmů a počítačových her ala Call of Duty: Modern Warfare. Rázná akce a pompézní patos v kombinaci s králíčky jsou neodolatelné, ale jen na první zhlédnutí. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

králici tvrdáci proti teroristickým velbloudům.. Co víc si přát? Snad jen aby ti králici byli roztomile zanimováni a to jsou. Vizuál je celkově perfektní, japonština jako obvykle pro mně něco exotického a v rámci mezí pěkného, a akce je jako z nejlepších akčních výplachů.. škoda, že to skončilo tak rychle, mohl z toho být skvělý military seriál. Packy a Botasky - elitní dvojka, nasazována jen v nejtěžších situacích, se smrtící výkonností a dokonalým sehráním. Jo, za tyhle ulítlé blbostičky jsem opravdu rád ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Písek, jednotka bloudích teroristů, písek, rukojmí, písek, rozbombardované ruiny, písek, dva elitní (?) králičí vojáci, písek, rukojmí, písek... A písek. ... Je to jednoduchý, pozorovat roztomilé králíky (ve 3d animaci, která ale nijak zvlášť neodpuzuje a třebas velebloudi vypadají jako správně fanatičtí mohamedáni) likvidovat bez mrknutí oka desítky protivníků v hrozně zábavně (a dobře natočené) králičí akci JE zábavné. A to mi na dvacet minut stačí a komu ne, ožužlává králičí sušené uši, pije teplé pivo a nestříhá si nehty na nohou. Howgh. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo vtipné i velmi napínavé a akční zároveň. Přece jenom králíci Packy a Botasky versus velbloudi to je hodně ulítlý nápad, ale musím říct, že velmi povedený. Zpracování nemá chybu, ty bojové scény by mohl závidět kde jaký válečný film. Bravo. 90% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tak toto by rozhodne chcelo viac, aspoň vlastnú minisériu. Akčné scény ako z najšpičkovejších vojnových filmov, profesionálna a čistá animácia, pre začiatok dobre nadškrtnuté vzťahy medzi hlavnými protagonistami a štipka humoru. Len škoda, že pravdepodobne skutočne nič ďalšie nebude. I tak je to neprehliadnuteľné absolútno za 100% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Kupodivu velice dobře natočený krátký film o dvou amerických vojácích snažících se osvobodit rukojmí z vesnice obsazené teroristy. Děj je prosté klišé, proslovy postav patetické, ale většinu stopáže stejně zabere akce a ta je natočená nadmíru skvěle - skoro i do moderních válečných velkofilmů by s takto efektní režií mohla snadno zapadnout. Tedy nebýt faktu že američané jsou králíci, teroristé velbloudi a je to celé přes cool vizuál tak trochu praštěná fraška. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak jak bych začal. Tak za 1. Grafika byla více než výborná. Kam se hrabou jiné filmy podobného typu. Je vidět, že Japonci jsou prostě mistři. Za 2. Nechyběla akce ani napětí. Ve 22 minutách bylo napětí a masakry, což se mě samotnému velice líbilo. A za 3. Ten nápad :-D králíci versus velbloudi :-D je více než výborný. Řezal jsem se jako kráva, když jsem viděl ty velbloudy v podání Arabů:-DJestli bude nějaké pokračování...chci ho hned :-D ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle animovanýho kraťasu jsem se hodně bavil. Akcí našlapanej filmek paroduje (nebo kopíruje) filmy jako Black Howk Down a hry typu Call of Duty. Rozhodně to neni pohádka pro děti i když králíčci jsou roztomilý a místy vtipný. Je zde spousta krvavé akce doprovázené drsnou mluvou. Zpomalené záběry zdůrazňují střelbu, výbuchy a zabíjení zlých velbloudů. Grafika je opravdu parádní a hodně detailná. Příběh je jen o tom, jak králíčci (US arma) zachraňují civilisty z nepřátelské základy (velbloudi jsou talibanci). Nic víc zde neni. Celý filmek doprovází hodně povedená hudba, která vtáhne do děje. Za mě 80% :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No-už jsem viděl králíky šukat a velblouda chcát ale tohle? :D :D ..Sice nevidím žádný zvláštní důvod proč dosazovat do válečných filmů zvířátka(možná pro docílení nějákého absurdna), Ale jako malá akční jednohubka v zajímavém kabátku to funguje docela slušně......70% ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Něco jako Black Hawk Down, jen kratší vtipnější a s jedním otravným hrdinou. Být to delší, tak už mě to začne nudit, takhle mi ta vymakaná profi akce v podobě roztomilých králíků bohatě stačí. Jen být Packym, tak bych měl sto chutí začít střílet do vlastních... až tak je Bota otravnej. Na druhou stranu ho Packy dostatečně kompenzuje. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Vizuálna stránka je proste perfektná. Dej trošku pokrivkáva ale drsný králiček, ktorý morduje jednu ťavu za druhou určite stojí za pozornosť. Prehnaná akcia, nádherne ostrý obraz a adrenalín, lebo od začiatku do konca neviete či to tí králici prežijú alebo nie(veď Japonci nemajú problém pozabíjať všetkých hlavných protagonistov). Jediné čo mi chýbalo boli nejaké výstreky ťavej krvi. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

První díl: Nářez. Nahozena jednoduchá zápletka a pak už jen výborně nasnímaná akce, kde roztomilí králíčci kosí teroristické velbloudy. Jen tak krev tu znatelně chybí, ale to by to pak nemohl takový roztomilý večerníček pro děti. Těším se na další díly, kde budou doufám další národy představované jinými zvířaty (opice, psi, lišky apod.) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Packy a Botasky jsou jediní dva vojáci Delta Force, kteří mohou osvobodit zadržované zajatce z rukou teroristů. Boj to nebude jednoduchý, neboť teroristů je mnohem víc, ale na straně našich hrdinů je odvaha a boj za správnou věc... Z výše zmíněných řádků by nic moc nevyznívalo, kdybych nedoplnil, že Packy a Botasky jsou nádherní plyšoví zajíci (byť těžce ozbrojeni), teroristé jsou talibanští velbloudi a boj na život a na smrt je opravdu boj na život a na smrt. Skvělou akční scénu (víc se do tohoto animovaného kraťasu nevešelo) podporuje fakt výborná animace a taktéž i ozvučení (kulky létají okolo uší) - naposledy jsem měl takový zvukový zážitek u zde několikrát zmiňovaného Black Hawk Down (ke kterému by se dal tento animák, se zavřením všech očí, přirovnat). Maximálně doporučuji... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Perfektně dynamicky natočená dvacetiminutová akční scéna záchrany rukojmích z rozpadlé pouštní osady. S jedinou změnou oproti seriózním válečným filmům: teroristy představují velbloudi a dvoučlenný zásahový tým ušatí králíci. :-) Jde spíše o takové nedějové technologické demo: podívejte, jak realistické chlupáče dokážeme vyrenderovat (pobavilo ujištění na konci titulků, že v průběhu natáčení nebylo zraněno žádné zvíře :-)). ()

Kicune 

všechny recenze uživatele

Zábavná podívaná na drsňárnu amerického formátu, kde jako přísní mariňáci vystupují roztomilí králíčci s huňatými ocásky, velkými očíčky a chlupatými oušky proti velbloudím talibáncům. Tato parodie, nadsázka či cokoliv jiného je navíc skvěle natočená. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Sice je to slušně nasnímané, ale nijak to nevyužívá možnosti králíků nebo velbloudů. Jako film je to zbytečné, jen to prezentuje možnosti současné grafiky a animace a kopíruje již dávno natočené akční záběry s drobnou obměnou. V každém případě by mne zajímalo jestli někdy natočí Japonci třeba Titanic s čivavou a dobrmanem a jaké by to mělo komerční úspěchy... ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Nářez.Králíci dávaj na prdel velbloudům :).Vidět tohle ztrávovanej, tak se asi hodně dlouho sbírám ze země, i v normálním stavu to byla veliká zábava. ()

Reklama

Reklama