Reklama

Reklama

1941

  • USA 1941
Trailer

Bláznivý komediální velkofilm režiséra Stevena Spielberga byl nominován na tři Ceny Akademie. Okázalé a efektní scény společně s herci světové extratřídy jsou hlavními přednostmi snímku, který se odehrává v Los Angeles jen několik dní po útoku na Pearl Harbor, kdy strach z japonské invaze uvrhl město do stavu Pandemonia – totálního chaosu. Změť zmatených postav pobíhá po Hollywoodu – rozčilení vojáci, horliví obchodníci, uplakané dívky i hádaví nacisté – a všichni dohromady tvoří sladký nákyp plný vtipu, ve kterém si navíc Spielberg dovolil zparodovat i úvodní záběry ze svého vlastního filmu Čelisti. (Magic Box)

(více)

Hrají

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Reklama

Reklama