Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva mladí milenci si vykrádají cestu napříč jižní zemí, zveřejňují své činy na sociálních sítích a díky tomu si získávají slávu a následovníky. (Voyo)

Recenze (9)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jedná se o opětovné oprášení slavného námětu Bonie Clyde. Bohužel však tvůrci prozradili úplně vše již v samotném traileru a do filmu již nezbylo nic nového. Podívaná to nemusí být úplně špatná, ale jelikož se to dělí pouze na nudné a ucházející úseky, tak vlastně není moc z čeho vybírat a je to celé takové mdlé. Nakonec dávám jednu hvězdu jen za herecké výkony a za to, že jsem byl schopen alespoň tento výtvor dokoukat (ale byl to vážně boj a pohrával jsem si s telefonem). 15-20% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Infamous" malo potenciál byť skvelým filmom, no na to mali mať tvorcovia trošku väčšiu dávku inteligencie, aby ju využili. A za to, že to nevyšlo obviňujem režiséra a scenáristu Joshuu Caldwella. Pretože ten mal dať väčšiu dávku energie na to, aby to fungovalo. Myslím si, že najlepším elementom celého filmu je Bella Thorne, ktorá si svoju rolu maximálne užíva. Dáva do toho skutočne maximum a myslím si, že vďaka tomu som si dokázal film počas jeho prvej polovice celkom užiť. No v druhej polovici potom výrazne škrípať problémy filmu. Pričom najväčším je ten, že sa film berie zbytočne veľmi vážne a seriózne. Joshua Caldwell z toho robí skutočnú romantickú drámu. Pričom to nie je spôsob ako do toho ísť. Mala to byť romantická krimi komédia. Ako som povedal, Bella Thorne dáva do toho maximum a jej fyzické herectvo a mimika sú asi najväčším plusom celého filmu. Buď to berie maximálne vážne, alebo ani v najmenšom vážne. No robí všetko čo môže, aby film vytiahla z priemeru. Niečo iné sa o tom dá povedať? Ani moc nie. Možno ešte to, že tempo filmu trošku škrípe a záver pôsobí ako skutočne riadna blbosť. Ale nebudem sa hádať. Hodnotenie: C- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bella Thorne má zaujímavý život. Vo voľnom čase otŕča svoje videá zo sprchy alebo predstiera onaniu, v pracovnom živote sa objavuje v takýchto prázdnych filmoch, kde môže uplatniť svoju nehereckú mimiku. A to pravidelne. Film je modernou adaptácia Bonnie & Clyde, ktorým ide o lajky, čo je je len svedectvom doby, v akej sa nachádzame. Každému už zadrbáva z úspechu na sociálnych sieťach. Ale žeby sa film postavil k tomu kriticky? Vôbec nie. V závere vlastne hlavná hrdinka napriek vraždám je najšťastnejšia, lebo tupé stádo ju vlastne oslavuje. A le možno je v tom aj kus pravdy. Keďže úspešné na nejakých instagramoch sú hlúpe husy typu Plačková  a práve aj Bella Thorne, je na pováženie, kto je tu vlastne viac retardovaný. Či človek, čo pre pár lajkov urobí doslova všetko, alebo ten vymletý dav, čo ho sleduje. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trapnost snažící se být cool a zároveň kritika demence dnešní mládeže a její závislosti na sociálních sítích. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ano,je to taková moderní variace na Bonnie & Clyde,ale narozdíl od klasické dvojice chybí té nové šmrnc,charisma a celému filmu komplet chybí byť i béčková zábavnost.Vlastně je to celé dost nuda prakticky celou dobu...20% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Bez zvuku sa na ňu dobre pozerá. V topíkoch a tielkach. So zvukom a jej herectvom, je to už horšie. Stále však o stupeň lepšie, ako scenár. 1 z 5 ()

beruberu 

všechny recenze uživatele

Obdivovat vrahy a zloděje to už je zvrácený svět podle mě je to reálný pohled na nynější svět .Jinak film max 2 hvězdy ()

Reklama

Reklama