Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do městečka Paradise přijíždějí čtyři nebezpeční banditi. Zastřelí šerifa Webba (Ward Ramsey), vykradou banku a prchají s Helen (Zohra Lampert), kterou si sebou berou coby rukojmí. Druhý den se pistolník Banner Cole (Audie Murphy) vydává s šesti muži po stopách vrahů a nehodlá polevit dokud bude jen jeden z nich dýchat. (Mol)

(více)

Recenze (5)

Mol 

všechny recenze uživatele

Úvod filmu je naprosto skvělej, když zabijáci přijedou do města ve stylu jezdců z apokalypsy a odprásknou každýho už jen proto, že prostě se jim nelíbí jeho xicht. Pak začne pronásledování a další střílení u baráku, kde jeden pošuk střílí už do mrtvého gangstera. Tomu říkám naturalistický western. Audieho postava to táhne, tak jak jsme zvyklí a jediný co mi nedovoluje tomu střelit 4 hvězdy je konec. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat k Molovi. Začátek je naprosto úžasnej, nadčasovej a neskutečně drsnej s luxusním záporákem. Toho bohužel už skoro neuvidíme a je to škoda, protože dostát více prostoru, tak to mohl být jeden nej záporáku westernu. Dál je to taky hodně tvrdý a i docela nepříjemný. Jak ubíhají minuty, tak se to pořád víc a víc blíží ke klasickému 50s westernu s morálním poselstvím a to filmu ubírá na soudržnosti. Audie Murphy byl báječnej sympaťák jako vždy. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama