Reklama

Reklama

Vězni ztraceného vesmíru

  • Velká Británie Prisoners of the Lost Universe (více)

VOD (1)

Tři lidé se octnou ve středověké zemi obývané mytickými tvory a krutými vojáky. Jestli se chtějí dostat domů, musí vymyslet pořádný plán a využít technologii z 80. let. (Netflix)

Recenze (9)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

To si takhle pozdě v noci a poměrně unavení brouzdáte knihovnou Netflixu a hledáte pokud možno nenáročnou kravinu, u které nebude vadit, když usnete. A pak narazíte na Vězně ztraceného vesmíru, zmáčknete play a jste rázem přikováni k obrazovce takovým způsobem, že vás spaní hnedle přejde. Na takhle vtahující a zábavnou ultrabrakovou podívanou jsem dlouho nenarazil. Instantní guilty pleasure! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých záležitostí, ktoré ak neuvidíte, tak neuveríte. Zle je v podstate úplne všetko, čo je zároveň dobre. Sme teda na starej známej pôde guilty pleasure a tvorcovia vás v každej minúte presviedčajú o svoje kúzelnej nepríčetnosti. Ocitáme sa v paralelnom vesmíre, čo bola možno na rok 1983 prelomová zálažitosť. Sme na planéte, kde domovský jazyk znie zhodou okolností presne ako angličtina a žije tu veľmi veľa druhov tvorov. Tí operujú síce stále na ploche zopár kilometrov štvorcových, avšak objavujú sa viac menej iba raz vo filme, kedy sa to tvorcom zrovna hodí. Potom odrazu zmiznú a objaví sa ďalšia nebezpečná rasa. Skrátka škoda písať, treba vidieť. Percentuálne nehodnotiteľné. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Totální výplach, jiná dimenze, která vypadá kromě lidi uplně stejně jako naše, a vše se vás snaží zabít. Tohle mi dokonale bodlo, takovej styl fantasy kterej si dělá srandu sám ze sebe, to znamená parádní hlášky, kostýmy k smíchu, příběh totálně jalovej. Ale člověk se prostě baví. Navíc tenhle film skrývá jednu z nejlepších bojových scén na světě. Ono celej bojovej styl je strašně zvláštní. A srandovní, jako celej film. Paráda. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Úplně špatné to není, jen si tvůrci měli ujasnit, jestli točí parodii, nebo poctu. Pokud parodii, měli víc přitlačit na pilu, protože některé prvky tam jsou a dva tři dokonce docela funkční. Jinak to začne trochu jako sci-fi (jeden prvek s přenosem do paralelního světa), pokračuje jako kovbojka, aby se to pak celé překlopilo do jakési levné formy fantasy. Už třeba jen ty řeči, jaký bude Keelův palác - a ona je to dřevěná bouda s nějakou jednoduchou palisádou a místnostmi v jeskyni. Jinak mám pocit, že to celé natočili děsně levně někde v Louisianě, jen na stromy pověsili buď černé koule, nebo průhledné plasty. Nejlepší jsou tady bitky, které jsou... pojaty jako parodie, ale tak nějak... divně. Jinak John Saxon se zde hodně stylizuje (či je stylizován) do tehdejšího Seana Conneryho. Ani nevím, jestli to chci vidět podruhé - možná někdy večer, až budu hodně unavený a budu potřebovat odreagovat se hodně nenáročnou, ale ne až zas tak blbou zábavou. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Odpad jak vyšitý, ale nádherný brak a s jako vždy precizním živým dabingem Mistra Játra na Brakfestu 2023 opět nezapomenutelný zážitek :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lacný a amatérsky TV brak, ktorý by ma bavil tak ako pôvodne tvorcovia zamýšľali možno pred takými 20timi rokmi. Dnes ma však bavil trochu ináč. ()

zipS 

všechny recenze uživatele

Veľmi haluzný a smiešny film, ale predsa len je to už nejaký piatok čo ho nakrútili, takže už sa na to pozerá s nostalgiou... kašlať na tie nelogické "veci" okolo a fest smiešne masky + ten scenár :)) .. na Kay Lenz sa dalo pozerať, vo svojej dobe patrila ku kočkám, ktoré by boli sexi aj dnes.. 2* ()

Reklama

Reklama