Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série zvláštních záchvěvů otřese Las Angeles a špičková seismoložka Kimberly Stevensonová, je poslána na vyšetřování jejich epicentra, do oblasti zpustlé divočiny známé jako Angeles National Forest. 200 mil od civilizace se Kimkerly a její syn Justin usadí v opuštěné horské chatě a prozkoumávají okolí. Kimberly se snaží zjistit více o záhadách zemětřesení, když však se synem objeví záhadného muže Michaela Brandiese, začne se projekt ubírat neočekávaným směrem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Další katastrofální katastrofickej televizňák. Nic co by tu už mnohokrát v několika provařených formách nebylo. Zde je zbytečné psát něco dalšího, teda kromě konečného resumé a to je 10% ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Naprostá bé(č)kovina. Celý to na mě působilo jako jeden (delší) díl z nějakého "akčního" seriálu z 80. let. Jedinou zajímavostí je název: Ground Zero - o rok později útok na WTC (Ground Zero). A taky to, že jednu z vedlejších rolí si zahrál Vladimír Kulich. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Seizmoložka Kimberly Stevenson (Janeg Gunn) se po tragické nehodě svého syna Justina (který skončil postižený) způsobené opilým manželem chce stáhnout do ústraní. Proto jí vyjde vhod nabídka jejího šéfa, aby se i se synem odstěhovala do pustiny kousek od Los Angeles, a vyšetřila zde záhadné otřesy země, které s pravidelností sužují blízké město. Brzy ale Kimberly zjišťuje, že otřesy nejsou přírodního původu, ale že zde nadnárodní korporace testuje vývoj atomové zbraně, a samozřejmě chce, aby tento výzkum zůstal utajen ... za každou cenu... Čekal jsem že to nebude žádné velké umění, ale čeho je moc, toho je příliš. V celé zápletce je takových děr, že ani výbuch atomové bomby jich neudělá víc (Kimberly nemůže z "pustiny" odject, poněvaďž jeden z výbuchů zničil jedinou přístupovou cestu - ale toto nebrání v cestování nikomu jinému. Nebo - v Pustině je ztracen malý Justin, ale Kimberley si jde v pohodě umýt vlasy, žádná křeč). Herecké výkony jsou dost hrozné, a vše podtrhuje ještě "vydařený" dabing jedné nejmenované televize. Musím říct, že jsem si oddechl, když ta hrůza skončila. Brr... ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Slátanina velmi hrubého zrna plná příšerných hovadin. Kdybych nevěděl, že je z roku 2000, odhadoval bych to na výlisek tak o dvacet let starší. 20% ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Dle názvu jsem od tohoto filmu čekal víc. On to nebyl zas tak špatný film, ale na víc než 2* asi nemá. Místy - řekněme - trochu naivní... ()

Reklama

Reklama