Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Movitý bankéř se rozhodne vybudovat novou železnici mezi dvěma městy kvůli zvýšení bezpečnosti převozu majetku. Místním podnikatelům ani banditům se však stavba nové železnice vůbec nezamlouvá a snaží se ji za každou cenu sabotovat. Stavitel železnice se tak kvůli nebezpečí narušování stavby a nepřístupnému terénu rozhodne najmout neohroženého předáka Jeffa Kincaida (Randolph Scott)... (bjh)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Westerny s Randolfom Scotom neznasam rovnako ako tie hnusne presladene romanticke komedie s Rkom Hadsnom. Fakt to uz bolo tak sladke az to bolo odporrne. Tuto tiez, Randolf Scott sa snazi posobit ako drsnak, ale nema na to. To drsnactvi som tu nikdy neveril, napokon proti ludom ako povedzme Mitchum, Wayne, Cooper alebo Vychodnyles nemal nikdy sancu . 45 % ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Další westernová klasika a spojení A. de Toth - R. Scott a zajímavý příběh z doby pohraniční války v Nevadě. V tomto filmu produkovaném společností Warner Bros. byla poprvé použita barevná technologie "WarnerColor" (neměla však dlouhou dobu využití vedle známějších technologií Technicolor či Eastmancolor). Drobná zajímavost - původní železnice spojující Carson City a Virginia City byla zrekonstruována a znovuotevřena roku 2009 jako národní historická železnice. ()

Reklama

Reklama