Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý bandita Jim Dancer (Randolph Scott) sa stane šerifom v jednom kansaskom mestečku, ktoré sa snaží vyčistiť od banditov - a to aj s pomocou svojho starého kamaráta Jesseho Jamesa (Dale Robertson). (westerns)

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Bandita Jim Dancer je zatčen a poté, co detektiv nešťastnou náhodou zahyne přijme jeho identitu a stane se šerifem v jednom městečku, kde se kromě nového života snaží provést také svou pomstu na člověku, který zabil jeho bráchu. V hlavní roli opět typický usměvavý Scott, v roli jeho kámoše Victor Jory, který je typický hraním odporných záporáků, ale tady si vystřihl sympatickýho klaďase, no a aby to byl pořádnej western, tak se tu mihne i Jesse James :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Průměrný western, který má klasicky dobré postavy a klasicky špatné postavy, ale rozhodně je koukatelný a dá se sledovat celou dobu. Randolph Scott v sobě má to správné charisma, které pomáhá film táhnout, stejně jako několik známých jmen pistolníků, kteří se zde objevují. Víc jak průměr z toho ale nebude. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky B- western  zo 40. rokov minuleho storocia s Randolphom Scottom. Tuctovy pribeh ako serif sa snazi vycistit mesto od zlocinu  : 50 % ()

westerns 

všechny recenze uživatele

Opäť skvelý Randolph Scott! Ja jeho westerny zbožňujem! Vo filme sa objaví aj moja obľúbená herečka Joan Taylor v jej prvom filmovom debute... ()

Reklama

Reklama