Reklama

Reklama

Hook

Trailer

Obsahy(1)

V ambiciózním dobrodružství Hook od úžasného Stevena Spielberga hraje Robin Williams dospělého Petra Pana a Dustin Hoffman nechvalně proslulého kapitána Hooka. O zábavu se postarají také Julia Robertsová v roli víly Zvonilky, Bob Hoskins jako pirát Smee a Maggie Smithová coby babička Wendy, kteří musí stárnoucího právníka Petra Banninga přesvědčit, že byl kdysi legendárním Petrem Panem. A tak začíná nové dobrodružství, v němž se Petr vydává do země Nezemě, aby ochránil své dvě děti před kapitánem Hookem. Cestou znovu objeví sílu představivosti, přátelství a kouzel. Nová verze klasického příběhu, určená dětem všech věkových kategorií, byla v roce 1991 nominována na pět Oscarů včetně kategorie nejlepší vizuální efekty. (HBO GO)

(více)

Recenze (321)

Jurator 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejmilejších pohádek. Viděl jsem jí kdysi dávno v originále a i když jsem jí moc jako dítě nerozuměl, bylo skoro pořád na co koukat. Později jsem jí samozřejmě shlédl znovu (samozřejmě i v češtině) a stále má své kouzlo. Vždycky mě zaujmou dokonalé kulisy, kostýmy a celková tvář Nezemě, tak jak má být. Považuji to i za nejlepší snímek s Robinem Williamsem. ()

-ETIENNE- 

všechny recenze uživatele

Hook nám všetkým dospelým ľuďom pripomína, že v srdci sme stále tými malými bezstarostnými deťmi a že z času na čas nie je na škodu si to uvedomiť. ()

Robin_F 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, v ktorom si opätovne vychutnávam každú zo 140 minút...Skvelí Hoffman a Williams a neskutočná Julia :) ()

robzombie 

všechny recenze uživatele

Mně se tato pohádka docela líbila.... dobrá atmosféra, Spielbergovský spád, také trochu humoru a moji oblíbení herci... ()

zuzadamoby 

všechny recenze uživatele

Žiadny iný film som v detstve nevidel ani len o polovicu menej krát ako tento. Krásna hudba, perfektný Hook, perfektný Pan a uplne najlepší Smee. Tuším si to zase pozriem :) ()

karloskiller 

všechny recenze uživatele

Velni dobrá pohádka, která ná skvělý scenař. Mně to prostě bavilo má to dobré vizualní efekty i hudba je parádní. Každý herec podal velice dobrý výkon. I masky byli velice dobré prostě je to film s KOUZLEM... Je dobře spracovaný a dobře natočený. Tenhle film bych vám doporučil... a proto, jsem hodnotil 5*.-*****(((Ocenění: Oscar- nominace: výprava, kostýmy, vizuální efekty, masky, píseň (When You're Alone) -Artist Awards - rodinný film, mladý herecký ansámbl.--------Scénář: J.M. Barrie, James V. Hart, Nick Castle, Malia Scotch Marmo Kamera: Dean Cundey--------===Tržby v USA za první víkend: 13 522 535 $ 2254 kin=== ===Náklady na výrobu: 70.000.000 $===))))*****- ()

obrda1 

všechny recenze uživatele

Každý musí jednou vyrůst a vzdát se všeho dobrodružství co tak miloval jako malý capart. V tomhle snímku na kterém jsem vyrostl se člověk vrací zpět do dětských let aby prožil další příjemné chvíle. Při shlédnutí této pohádky jsem měl nutkání se vrátit do svého mládí. Nemůžu jinak než dát 4 hvězdy. ()

skonsam 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj šálek kávy. Jako dítě jsem tento film miloval uplně stejně jako nekonečný příběh. V této době, kdy se začínalo s efektama a některé filmy byly přemrštěné ikdyž to ta doba tenkrát nezvládala je tohle klasa. Efekty super, že i dnes se nato můžu podívat. Převleky úžasný, ale tak to k tomu patří je to Petr Pan že ano. Tohle odkáže dítě do fantazie, kterou potom může aplikovat na všechno. ()

mark.benford 

všechny recenze uživatele

nakolko mam na tento film z detstva prekrasne spomienky, hodnotim plnym poctom hviezdiciek. zrejme je to trochu skresleny nazor, no aj dnes, ked nahodou na Hooka natrafim v TV, s radostou si ho pozriem. vyborna atmosfera, sympaticki herci a super hudba. vyborny film nielen na vianoce ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Milé děti, dnes vám budu vyprávět příběh o kapitánu Šů... tedy Hookovi. Byl jednou jeden Stývn Špajlberk a ten si usmyslel, že natočí svou oblíbenou pohádku o siru Pjótrovi a jeho generálnímu enemy cpt. Šů.... promiňte, Hookovi. I postavil k účelu tomuto vymazlené kulisy a svolal herce a komedianty povah různých i charakterů. Hustin Duffman je vybrán skvěle a cpt. Hook v jeho podání je opravdu brilantní. Sira Pjótra se snaží napodobit Wobin Rilliams a též velmi zdatně a obratně. Gang spratků... opravuji ..... dětí je taktéž vybrán více méně povedeně a ostudu si nedělají. Pouze Rulia Joberts je v roli nymfomanky.....opravuji.... nymfy jaksi malinko nepřirozená a víla v jejím podání je spíše vílou z ústavu nežli z pohádky. Profesorka MC Gonagallová je v roli starý báby, promiňte, Wendy vynikající jako vždy. Příběh ve Špajlbergově podání nekulhá, ač někdy zdá se až moc přitažený za skalp a rozverně afektovaný, ale přesto pevně v kramflecích a zábavu zaručuje bohatě. To vše skýtá toto dobrodružství Sira Pjótra a cpt Šů.... Hooka! ()

virus5161 

všechny recenze uživatele

Na pohadku jsem byl tenkrat uz moc starej, navic jsem davno redtim videl treba Kramerovi a Hoffmana uz jsem mel posazenyho k jinejm rolim. ()

buchtova.nel 

všechny recenze uživatele

Miluji Petra Pana, vždycky se můžu vrátit do dětství <3 :) díky tomuto filmu mohou naše děti věřit a tím se dokáží dostat dál. ()

Kamzicky 

všechny recenze uživatele

Jedna co jedna spíše nejlepší interpretace Petra Pana či kapitána Hooka.John Williams opět předvedl že je jedním z mistrů svého díla a dle mého si film zaslouží minimálně 80%.Doporučuji všem ihned :) ()

ricardo2803 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, jaké měl Hook špatné kritiky. Podle mě je to příjemný oddychový film, trochu napětí, trochu legrace (té je víc než trochu), vizuálně se na to příjemně kouká. Nevím, kde je zakopaný pes. Ode mě 4 hvězdy. ()

Anosompozer 

všechny recenze uživatele

Pan se vrátil. Ak sa vám toto fantazy nepáči stalo sa vám to že ste vyrástli ako Pan a zabudli ste. Ale narozdiel od neho vy fajčite pero svojmu šosackemu nadriadenému a tvárite sa že vám moc koštuje. ()

Související novinky

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

16.11.2013

Svérázný britský režisér se prosadil hlavně adaptacemi literárních klasik (naposled rozporuplně přijatá Anna Kareninová). Zdá se, že si tentokrát dá pro změnu něco lehčího, víc zaměřeného na rodinné… (více)

Reklama

Reklama