Reklama

Reklama

Hook

Trailer

Obsahy(1)

V ambiciózním dobrodružství Hook od úžasného Stevena Spielberga hraje Robin Williams dospělého Petra Pana a Dustin Hoffman nechvalně proslulého kapitána Hooka. O zábavu se postarají také Julia Robertsová v roli víly Zvonilky, Bob Hoskins jako pirát Smee a Maggie Smithová coby babička Wendy, kteří musí stárnoucího právníka Petra Banninga přesvědčit, že byl kdysi legendárním Petrem Panem. A tak začíná nové dobrodružství, v němž se Petr vydává do země Nezemě, aby ochránil své dvě děti před kapitánem Hookem. Cestou znovu objeví sílu představivosti, přátelství a kouzel. Nová verze klasického příběhu, určená dětem všech věkových kategorií, byla v roce 1991 nominována na pět Oscarů včetně kategorie nejlepší vizuální efekty. (HBO GO)

(více)

Recenze (321)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Mnohem radši mám film Cesta do země nezemě, než samotnou pohádku, dost divnou pohádku o Peteru Panovi. Pro mě je to děsná nuda...:-(( Přesto za výpravu a jakž takž solidního Hoffmana jsou to u mě s odřenými ušiskami dvě hvězdy.... na Spielberga přesto velmi slabé... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hook je přesně ten film, který nemám příliš rád právě kvůli hlavním postavám (hercům - pozn. aut.). Ani Dustin Hoffman ani Robin Williams rozhodně nepatří mezi ty herce, které bych měl rád a to také hodně ovlivňuje hodnocení snímku, který ale příběhově není vůbec špatný. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Mě se tenhle film moc líbí. je to sice v mnoha směrech nepříliš povedený snímek, ale má svoje krásné kouzlo a vynikající Robina Williamse (kdyby Peter Pan někdy vyrostl, byl by z něj právě Robin) a Dustina Hoffmana ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ano, proč ne. I takto se dá pohádka o Petru Panovi pojmout. Chyby? Asi ty dětské postavy, které film sundaly o třídu níže - myslím klučičí skupinu v Neverlandu. Obrovský mínus za úplně mimózní český dabing. Ku zblití! Jinak? Jinak paráda! R. Williams i D. Hoffman ve svých rolích skvělí. J. Roberts, jak ji opravdu nemusím, byla skvělá a hlavně nádherná! Ty její nohy... Příběh vymyšlen suprově. Líbilo se mi to. Hodně kladů, ale jen málo špatností. Spokojen! ()

Alf 

všechny recenze uživatele

zoufale přeplácané až za hranici kýče (takže ty dvě hvězdičky zase nejsou tak špatný výkon :-D), skoro mě až mrazí v zádech, když vidím, jakou roli dokáže Robin Williams přijmout... ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

spielberg vie aj rozprávky. a natočil jednu z tých naj pre mňa z americkej produkcie. bol to prvý film, na ktorý som bol. bolo to v amfíku a mal som 8. tento film má pre mňa priam mystické kúzlo. ()

everlong 

všechny recenze uživatele

Hook.... jako malá jsem ho zbožňovala a i teď se k němu ráda vracím. Proto mě docela překvapilo, že je považován za nehorší Spielbergerův film. A přitom má takové herecké osazení....Dustin Hoffman, Robin Williams nebo Julia Roberts. A nejen to, ztvárnění Země Nezemě je, podle mého názoru, geniální. Podle mě docela nedoceněný film, jediné co mi kazí jinak skvělý dojem, je nový dabing. ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý tak som to miloval. Krásne pestrofarebná rozprávka. Určite lepšie ako nové spracovanie Petra Pana. Pre starších už moc neponúka, ale pre deti je to ideálne. ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Ač se na to ráda podívám, nikdy mi tohle zpracování Petra Pana nepřirostlo k srdci tak jak bych si představovala. Takže volím průměrné hodnocení - 3 hvězdy :) ()

Paulík 

všechny recenze uživatele

Věřím že každý geniální režisér má film, který se s jeho ostatním dílem kvalitativně nedá srovnat a nikdo nedokáže uvěřit že je to právě jeho film. V případě mistra Stevena Spielberga je to právě Hook. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Jestli Petr Pan tak jedině od Spielberga protože tady aspoň Hook vypadá jako Hook!!!! K tomu ostatnímu není třeba nic dodávat - je to film hlavně pro děti a jako takový je skvělý ()

Zyne 

všechny recenze uživatele

pro mě jednoznačně nejslabší Spielbergův film... stačilo vidět jednou a takovou hrůzu už nikdy jindy vidět nepotřebuju. a přitom to mohl další skvělý dětský dobrodružný film, zlatí Goonies... ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

4* dávám hlavně kvůli lásce a srdci, kterou Spielberg do filmu vložil a které jsou z Hooka cítit na míle daleko. Williams se na roli Petra Pana hodí dobře, stejně jako vynikající Dustin Hoffman na roli kapitána Hooka. Dalším velkým plusem je výtečná Williamsova hudba, na což jsme ale samozřejmě zvyklí. NEJLEPŠÍ HLÁŠKA - babička Wendy: Co to je? Jack "Jackie" Banning: Baseballová rukavice. Dá se s ní chytat, brát horké věci a taky mlátit ségru. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Nechápu moc průměrné hodnocení. Tohle a Nekonečný příběh určitě patří mezi top dětské filmy. A ano, v roce 91 jsem na tom byl v kině - dvakrát....tak jsem možná zaujatý, ale pro dětského diváka je tohle geniální ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Aj keď to zahral Robin Williams dobre, vždy som si vravel ako do paže môže byť Peter Pan postarší pánko?! ()

Související novinky

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

Joe Wright a „Peter Pan začíná“

16.11.2013

Svérázný britský režisér se prosadil hlavně adaptacemi literárních klasik (naposled rozporuplně přijatá Anna Kareninová). Zdá se, že si tentokrát dá pro změnu něco lehčího, víc zaměřeného na rodinné… (více)

Reklama

Reklama