Reklama

Reklama

Nenávist: Počátky

(seriál)
  • Japonsko Ju-on: Noroi no ie (více)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Klasická japonská hororová franšíza Ju-On vznikla podle skutečných událostí, které se odehrávaly po čtyři desetiletí. Hrůzná skutečnost předčila filmový příběh. (Netflix)

Recenze (19)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to není špatný. Jen mi to prišlo zmatený chvilkama, nejsem vůbec zvyklej na tenhle styl vyprávění, do toho japonskej styl natáčení, chování, dialogy. Dějově se to v první sérii neuzavírá, ale jako prvopočátek kledby nenávisti to není zlý. Drží si to styl a atmosféru původních Ju-On, na který se mi do teď nepříjemně dívá. Ale stojí to na sympatickým Japonským folkóru, co mě baví. Jen jsem čekal i Kayako a její hrdelní zpěv. Navíc a to je plus, oproti poslednímu remaku, je tam hodně syrový gore a než na strach to sází na násilí mezi muži a ženami, kde kletba místo bububu rozjíždí jatka. Poslední díl to podržel. 4* a.k.a 70% ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Když už chceš něco dělat, tak pořádně. Netflix nebo HBO udělají serial ze všeho. Ok, většinou jsou to naprosto průměrné záležitosti. A to je případ bohužel i Nenávisti. Pro mně naprosto kultovní japonská Nenávist, tady vypadá poněkud zvláštně. Důraz na psychologii postav mi vůbec nevadil, na zmatený dej u japonských hororu jsem též zvyklá. No co mi teda vadilo dost, že to bylo hodně málo strašidelné, duchové a triky trapné, herci uječeni. Gore fajn, ale právě Nenávist staví na něčem úplně jiném. Uvidíme jak se ještě přehoupne dej po první sérii, ale moc tomu nedávám. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Trošku som prekvapený, že sa Netflix dal na takýto recyklačný projekt, ale tak asi aj Japonci sa musia nejako realizovať. Tento miniseriál mal byť v podstate zameraný na akési poodhalenie kliatby Ju-On v prvopočiatkoch, pričom ja osobne som sa z tejto série toho veľa nového nedozvedel a väčšina vecí už bola vysvetlená hlavne v tých amerických remakoch. Suma sumárom sa jedná o úplne zbytočný seriál pochybnej kvality s nulovým presahom. 35 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

První díl měl solidní atmosféru. Čtvrtý díl byl nejlepší a nejhororovější. A všechno ostatní je velký špatný. Bude to asi znít trochu rasisticky, myšleno to tak rozhodně nebude, ale... všichni tady prostě vypadají stejně a já měl obrovský problém se v těch postavách orientovat. Snad jen ten spisovatel... toho jediného jsem vždycky identifikoval hned. A aby toho nebylo málo, lítá se tady v čase sem tam, že z toho má jeden guláš. Do toho duchové, představy, duchové mající představy a já nevím co všechno... tohle je Netflixu nepovedlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když nepočítám nudný americký remake,tak originální Nenávist sem buď neviděl a nebo viděl a nepamatuju si jí.Tenhle prequel sem zkusil a utvrdil mě v tom,že definitivně nejsem cílovka japonských hororů.Úplně špatné to není,místy to má fajn atmosféru a solidní gore,ale jinak mi Ju-On Origins nepřinesla i navzdory slušnému formátu vůbec nic.A to mi běžně japonské filmy i přes svojí specifičnost nevadí...40% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama