Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

verbal 

všechny recenze uživatele

Fenomen jak cyp! Od dob mladého Kaisera se snad v našich lůzrech a hnojích nevyskytnul tak přirozený talent jakým je teď Štěpo. A to v degeneraci všech těch bulvárem a žumpoidní komercí vytlačených Dicků, Bramborů, Děrvkelu a dalších prkenných instáčových metrořiťopichů dává alespoň trochu naději, že až generaci Trojanů, Vetchých a Langmajerů narostou papuče, neskončí snad po předávce všechny štafetové kolíky v něčí prdeli. Kozub sice alopecijním bukanýrem zřejmě nikdy nebude, ovšem přidat do panoptika svých mongoloidů ještě pár obskurních štěrbin a nějakého toho sveřepého yntelechtuána, může z něj být moravskoslezský Matt Lucas a my se konečně dočkáme pořádné Malé velké Ostravy, kterou se tak uboze a bez výrazné osobnosti snažil urputně ztrapňovat Skurkův Špatně vypelichaný bobr. Tři tygři přesně směřují k její pozitivní a vtipné formě, přičemž Mír má potenciál klidně vykultivovat v další Sklep nebo Ypsilonkou. Skvělá práce, kluci, tak to neposírejte nějakými VyMaštěnými rychlokvaškami za každou cenu nebo parazitickými Skurkovými reklamami na Langoše (byť skvěle zahranými). Dicktatura snad už skončila, ale rozhodně prouděte dál i v postapokalyptiké budoucnosti chřipečkou zdecimovaného lidstva a sekejte promyšlené!!! skeče na plné kule. Takové zjevení jako Kozub se musí vytěžit na dřeň, než mu nějací zkurvení Pražáci zamotají hlavu a on odejde do komerčního porna. Všichni jsou na Vás hrdí, tak ať to nedopadne nějakou trapnou Partičkou či jinou tupou prostitucí a klauniádou pro cajzly alá Prima Hnooj nebo TV Loppatov jako třeba ten Ostravu dehonestující trapný pičus Kavalčík. A Ty, Štěpo, se drž co nejdál od denaturovaného ovoce a chechtacích prášků, byla by fuckt škoda tenhle dar od Satana prokajzrovat. A taky se možná drž svého kopyta a moc nepič hry. Trochu hodně mimo bylo trochu dost hodně napiču. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Je relativně jedno, zda to je či není vtipné, zda jsou trapné momenty záměrně (ne)vtipné, zda klouzání po povrchu skrze "děláme si srandy z nekontroverzních věcí/témat" (vostravština, práglhumory) není sázka na jistotu či zda, když to nejde, tak se sklouzne v laciné pitvoření se, že by srdéčko všech těch troškových čerťísků a vodňásků zaplesalo. Jde o to, že to je komediální improvizace, která až na výjimky potvrzující pravidlo nemůže fungovat bez vaší přímé účasti (v publiku, hospodě, to je jedno kde). Takhle se totiž kluci neladí na smích přítomných diváků (a tedy nemohou štelovat volume humorů dle toho "co na ně dnes funguje"), ale na sebe sama a... V mých očích se na jeden zdařilý gag na sebe naladí asi tak jednou za uherský rok; je tam až příliš výstřelů do prázdna či momentů, kdy jeden rozjíždí něco, z čeho by něco i mohlo vylézt, ale nikdo se k němu nepřidá čili to opět sklouzne v dělání opiček. Je to jako koukat na kámošova videa z kalby, kde se jely gagy a hlášky, ovšem je to mezi lidma, které neznáte a na té kalbě jste nebyli. A kámoš se může potrhat, zatímco vy nechápavě zíráte "co je na tom jakože vtipného". Jediné co klukům nelze upřít je, že dva z nich mají dar za pochodu ze sebe cedit hlášky, které si mnohdy říkají o zlidovění. Díky čemuž stojí za to jednou za čas si to protrpět s nadějí, zda zrovna dneska jim to aspoň jednou nesedlo. Ve čtyřech z pěti případů nesedlo, ale ten pátý je to, co stojí za vidění. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate jako kazda podobna show to ma slabsi a silnejsi scenky, ale tady nastesti ty silnejsi prevladaj. Nejvetsi zasluhu na tom maj samozrejme skvely a sympaticky herci v cele s Kozubem, ten je nekdy fakt dabelskej. Je skoda, ze trochu vypada jak psychopatickej nacista, jinak si myslim, ze by ho cekala velika herecka kariera, talentu ma na rozdavani. Ostatni, kdyz to rozjede naplno, mu sice jen tak pricmrndavaj, ale kazdej dostane prostor. Samozrejme nejvetsi prdel je, kdyz delaj scenky "s postavama", tam je jisty, ze to bude narez. To ostatni je v podstate takova sprostejsi verze Particky, kde je videt, ze to chlapce jeste bavi, narozdil od lehce za zenitem Suchanka a spol. No a kdyz se sem tam nejaka scenka moc nepovede, nastesti ji zbytecne nenatahujou. Za me naprosta spokojenost, neni to neco, na co by clovek mohl koukat od rana do vecera, tim, ze si herci vytvorili par svejch postav a jedou je furt dokola, to po case zacne bejt lehce stereotypni, ale na skouknuti jednoho dvou dilu ob den to je naprosto idealni. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipný YT projekt herců divadla Mír. Jejich skeče už pár měsíců sleduji a je to skvělá zábava, hlavně ústřední trojice: Čuba, Kuzob a Fero. Je to super, kam až se dá improvizace posunout. "Musíme vykolíkovat teritorium!" :D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem, prečo mi títo páni nesadli. Ich humor mi nesadol, paradoxne najvtipnejší bol ich prízvuk. Inak ale zhola nič, ale proti gustu žiaden dišputát a niekomu to určite príde zábavné. Podľa hodnotenia jasnej väčšine. Pozrel som si to len kvôli Hrnčiříkovej, ale až taký priestor nedostala. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno. Zatímco fenomén Štáfek jede poměrně kvalitní, sice fekální ale kvalitní bomby, Kozub je český Matt Lucas v tom špatném slova smyslu. Naprosto dementní humor pro kretény, který se snaží tvářit inteligentně a že je snad něco víc, než obyčejný druhořadý fekál pro tu nejspodnější část téhle republiky. Podobný sranec jako Most. Kozub je normální mor humoru tvl. Sračka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tuna sice trapného humoru, ale docela zábavného, který se nejspíš Pražákům moc líbit nebude – ale o to jde. Tahle trojice je ochotná ze sebe dělat úplné kokoty, ale provádí to formou, která se líbí docela velkému počtu lidí a já jim to neberu. Navíc jim tam účinkují občas i docela pěkné ženské. Na odreagování to není špatné a jak už jsem řekl, člověk se u toho i zasměje. Takže tři hvězdy zcela zasloužené. Štěpán Kozub je z nich nejlepší! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Hej, posluchej! Šlyšíš mě?" No ty krávo. Nejednou trapný humor přesně podle mého gusta. Votjubek mi úplně ustřelil dekel. Je fakt, že za mě to táhnou hlavně Čuba s Kozubem, ale jsou natolik parádní, že se pod ně schovají i ostatní. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační záležitost s kopicí ujetých charakterů, z nichž markantně vyčnívá alfasamec Jugoslav a jeho povedená rodinka. Tohle zkrátka musíte vidět! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Herci tu striedajú dva formáty. Buď si dopredu nachystajú scénky v štýle Tele Tele, alebo idú tvrdú improvizáciu. V improvizácii sa pobavíte hlavne v momentoch, kde sa herci smiechom navzájom odbúrajú. V nachystaných scénkach je to lov kvality s veľmi nepriaznivým kurzom úspešnosti. Pobavia tak 2 z 10. Dôvody sú dva. Nepomer talentu Kozub vs Čuba, Ferro, Polák. A druhý, závažnejší, je skutočnosť, že celý vtip a padá na zábavnosti vytvorených charakterov (môj najobľúbenejší je Pražák Voliver, a to predovšetkým jeho návšteva fitka). Ak Vás pobaví pohľad napríklad na šilhajúceho trotla, tak sa pobavíte. Ale ak čakáte, že šilhajúci trotl bude vytvárať nejakého zábavné situácie, tak to už moc nedostanete. Ano, hlášky sa tu občas vydaria kvalitné, ale hluché minúty silne prevažujú. Beáta Hrnčiříková mohla nahnať svojou prítomnosťou (pôvabom) zopár plusových bodov navyše, ale priestoru dostala primálo. Nech aspoň na záver prinesiem niečo pozitívne, tak odporúčam vyhľadať najlepšiu paródiu na Andreje Babiše v podaní Kozuba - Andrej Bumbiš: sváteční poslání s okamžitou platností. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Některé scénky naprosto geniální, a divák při nich umírá smíchy, jiné jsou pro změnu na hraně trapnosti. Tři tygři závisí na momentálním naladění, ale v závěru... Stejně dokážou hodně pobavit. Tahle banda z Ostravy je fajn. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Sledujete skeč. Čekáte na pointu. Nakonec zjistíte, že pointa není. Že celá ta sranda spočívá v tom, jak spolu postavy ve skeči mluví. Že ostravský dialekt dělá 80 % „humoru“, že je to improvizace bez scénáře jdoucí nikam, že herci sami často pokazí skeč vlastním zasmáním se. No, jestli někdo někdy vynalezne stroj času a ukáže lidem z roku 1920 to, co považuje veřejnost o sto let později za vtipné, možná budou fandit Hitlerovi se Stalinem, ať tu Evropu společně demontují, jen aby jednou nemuselo vzniknout něco takového jako Tři tygři. Protože před dávnými časy se lidé smáli tomu, co ve vtipech řečeno nebylo, co si domysleli, k čemu se museli dobrat cestou rozumu. Dnes se smějí tomu, jak někdo mluví. Je úplně jedno, o čem budete mluvit, můžete třeba předčítat recept na kulajdu v ostravském dialektu – fandové Tří tygrů z toho budou stříkat smíchem. Tu hvězdu, kterou uděluju, dávám za občasné světlé momenty, které jsou ale vesměs natahovány na hranici snesitelnosti. Albert Čuba má toho Ostraváka celkem zmáknutého – namachrovaní pičusové v našem kraji totiž opravdu mluví zhruba takhle. Ale to je pro dělání kvalitního humoru zoufale málo. (1 335.) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po dvoch zhliadnutých epizódach, pražský týpek ve ostravským džymu a epizóde s testovaním na covid a skladám klobúk dole... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Na produkci ostravského divadla Mír jsem narazil asi tak před rokem a musím říct, že některé jejich projekty jsou hodně zajímavé a stálo by za to je vidět naživo. Jejich seskupení Tří tygrů jsem objevil před měsícem a viděl pár improvizovaných skečů, které mě vesměs pobavili a určitě si najdu čas na další. Rozhodně přináší svěží vítr do zatuchlých českých reálií a je vidět, že i v dnešní pandemické době jde fungovat a uživit se díky internetovým službám. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

zette 

všechny recenze uživatele

Divak si sice musi pockat na nejaky poradny vtip, ale ten pak stoji za to. Parodovat sveho casu divacky oblibeny porad je vyborny napad. Dobre zahrane, zajimave postavy. Stepan Kozub je hodne zajimavy herec, fandim mu i celemu ostravskemu divadlu Mir. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem si na YouTube pustil jeden díl tohoto nyní velmi oblíbeného šíleného pořadu a jeho extravagance si mě ani v nejmenším nezaháčkovala a dané video jsem nevydržel do konce. Poté ale seriál/pořad dorazil sem na databázi a začal na neuvěřitelných 90%, což ve mně probudilo zvědavost a odhodlání udělit druhou šanci. S tou jsem se trefil naštěstí do těch vůbec nejlepších gagů Divadla Mír a Štěpána Kozuba a jeho kolegy v jistých rolích najednou naprosto žeru. Příběhy s rodinkou nebo pražským týpkem v Ostravě jsou k nezaplacení. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"Tata, mužu si jit hrát Xbox?" - "Nemužeš." - "Tatááááá! Ty jsi trapny!" - "Já su trapny a ty nemužeš hrát Xbox..." Improvizované skeče, někdy v divadle, jindy i v exteriérech a interiérech. Není to můj styl humoru, na mě je to až moc primitivní, často nechutné a vulgární, třeba taková Partička je mi bližší - dospělejší. Ani tak ale nemůžu humor Tří tygrů zcela zavrhnout, protože Jugoslav Vavara s rodinkou nebo Pražák Voliver vévodí pár vyvedeným scénkám. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

https://youtu.be/CmFQqVIGniw Už první skeče mi připadaly dobré, ale pak jsem narazil na vpravdě přelomové video... které jsem si musel pustit dvakrát, protože jsem od jeho poloviny už přes slzy smíchu spíš jen tušil, co se v něm děje... https://youtu.be/wEwKiVbg-tA Něco takového jsem už dlouho nezažil. V tu chvíli jsem definitivně pochopil, že jsem narazil na něco hodně výjimečného... https://youtu.be/H21lIZkIzsY Na výborný improvizovaný situační a absurdní humor Tří tygrů z divadla Mír... které mi připadá jako výborný důvod, proč začít přemýšlet o přestěhování do Ostravy :-) https://youtu.be/e4V_HlegSDs Ze všech čtyř výborných herců tvořících toto uskupení pak musím vyzvednout především Vladimíra Poláka, který má výborné nápady, skvělý herecký projev i promyšlený styl humoru... https://youtu.be/nKpBUZeUmeA "Na tu prezentaci jsem si připravil tyhlety malé papírky... ale nic jsem si na ně nenapsal." :-D A samozřejmě dodávám i Štěpána Kozuba, který je neskutečně talentovaný "tahoun" každého vystoupení a který mě dost zaujal i svými názory a postoji v několika rozhovorech. Z hostů ve skečích i na vystoupeních mě pak vždy dokáže pobavit především výborný Michal Sedláček... https://youtu.be/gbNICti1n7A ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama