Reklama

Reklama

Samehada otoko to momodžiri onna

  • Japonsko 鮫肌男と桃尻女 (více)

Obsahy(1)

Film o tom, co se stane, když k ženské cestou na poštu přistoupí naháč s kufrem plným peněz, kterého nahání yakuza, jíz kufřík původně patřil. Bláznivá akce v Tarantinovském stylu à la Japonsko. (PogoJoe)

Recenze (7)

molotov 

všechny recenze uživatele

Černohumorná gangsterka ne nepodobná filmům Gaye Richiho nebo Tarantina. Skupinka pošahaných gangsterů sleduje zrádce, který je okradl o "firemní" peníze. Ten na své pouti narazí na nesmělou dívku, která s k němu přidá. Film je plný zvláštních figurek (mezi moje favority patří zabiják, který sleduje stopu čichem a vypadá přitom jako glum a v další chvíli se zachová přesně jako Kocour z Červeného trpaslíka:-), netradičních situací a hodně divného humoru. Škoda jen, že se o žádné z hlavních postav téměř nic nedozvíme. Místy mi to celé ne úplně sedlo, ale těch míst je dost málo a klady jasně převažují nad zápory. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Davam ctyri hvezdy, ale k peti nemam daleko. Mozna uz jsem podobnych yakuza/gangsterek videl prilis a tak jsem nebyl tolik prekvapen. Nicmene jinak jsem celkem nadsen - skvele obsazeni, vtip snoubici se s poetictejsi polohou kterou dokresluje podle meho paradni kamera. Molotov zpravne pripomina Richiho a Tarantina. V plejade roztodivnych postav me zase zujala figura najemneho vraha s prisernym outfitem a afektovanym hlasem jehoz postava prozije ve filmu zajimavy vyvoj. Jeste jednou pripomenu moje oblibene herce Tadanobu Asana, Ittoku Kishibeho a Susumu Terajimu, cely pribeh jako by jim byl usit primo na telo. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Yamada!! Yamada a číchající gangster!!! Tito týpci drželi tuto gangsterku nad vodou, jinak by to bylo docela o ničem. Ve filmu bylo hodně postav, o kterých sem se nic nedověděl. Některé záběry taky nebyly příliš povedené. :( 60% ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem narazil na Festivalu Fantazie v Chotěboři. Chlapíka pouze ve spodkách s kufrem plným peněz nahání yakuza, které ten kufřík původně patřil. Skoronaháč narazí na stydlivou dívku, která se od něj ale nechce hnout, protože právě utíká od svého nechutného strýčka. A tak prchají spolu. Z filmu přímo prýští očividná snaha napodopobit americké gangsterky plné "tarantinovských" dialogů, hlášek a šílených situací. Křečovitá snaha být "cool", drsný a krvavý. Semtam se to povedlo, většinou ne. Je to divný film, zmatečný, vůbec ne originální a hlavně často trapný snahou napodobit něco, co není Japoncům vlastní. Nebo alespoň ne tvůrcům tohoto filmu. ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Vtipné, rýchle, trefné. Banda bizardných postáv vytvára veľmi príjemný, extrémne rýchlo odsýpajúci sa snímok. BTW nápad s openingom sa mi veľmi páčil, cool hudba. ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Minimálně za Yamadu a sympatickou Toshiko si tenhle snímek, který sráží množství zbytečných bezobsažných "tarantinovských" dialogů, *** zaslouží. ()

mortymer 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia, odohrávajúca sa kdesi v horách, kde sa parta potrhlých jakuzákov naháňa s ešte potrhlejšou dvojkou, ktorej úraduje sympatický Tadanobu Asano. Režisér je mimo toho veľkým obdivovateľom Tarantina, ktorého vlyv je tu cítiť na každom kroku. Ono to celé nedáva vôbec zmysel, ale svojim podaním je to zaručená zábava. ()

Reklama

Reklama